Irina Rimes a suferit din dragoste. Motivul REAL pentru care A DIVORŢAT

Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică şi a fost înşelată de fostul soţ cu o rusoaică din Chişinău, pe nume Nica. Vedeta a suferit enorm şi nu vorbește deloc despre acest capitol din viața ei.

18 oct. 2019, 14:31
Irina Rimes a suferit din dragoste. Motivul REAL pentru care A DIVORŢAT

Andi Bănică și amanta, o contabilă rusoaică, s-au cunoscut în ianuarie 2017 și toate au mers bine până când amanta a rămas însărcinată. Atunci, bărbatul a pus punct relației, spunându-i că nu o iubește și că nu și dorește un copil.

Irina Rimes, surprinsă GOALĂ în CADĂ. Imaginea a scăpat pe internet FOTO

După acest moment, amanta a fost implicată într-un accident și a pierdut sarcina. Andi Bănică a decis să reia relația, provocând și divorțul de Irina Rimes. Andi Bănică s-ar fi întors la contabilă, iar femeia ar fi rămas, din nou, însărcinată.

Bombă în showbiz! Cu cine iubeşte Irina Rimes, după ce a divorţat

„La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimes, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi. A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu Nica – Andi Bănică pentru Cancan.


loading...
Partenerii noștri