Irina Rimes, avertizată de vecini pentru gălagia din apartament. Ce reacţie a avut artista

Autoizolarea la domiciliu este metoda cea mai eficientă prin care se limitează răspândirea contaminării cu coronavirus. Cu toate acestea, autoizolarea nu este atât de ușor de respectat, mai ales în condițiile în care trebuie respectate regulile, iar activățile pot deranja vecinii. 

RomaniaTV.net
23 mart. 2020, 06:26

Cântăreața Irina Rimes a ales să rămână în casă în această perioadă și a reușit să primească o avertizare din partea unei vecine care a fost deranjată de zgomotul din apartamentul vedetei.

Citește și: Motivul pentru Irina Rimes poartă perucă. Cântăreaţa a dezvăluit tot: „E mult mai mult de-atât”

Prin intermediul unei postări pe grupul de Facebook al complexului rezidențial din Pipera unde locuiește vedeta, vecina cântăreței s-a plâns de gălăgia care venea din apartamentul acesteia, explicând cât de greu adorm cei mici din cauza muzicii date la maxim, potrivit click.ro.

Irina Rimes a răspuns imediat, într-un mod civilizat, cerându-șu scuze pentru gălăgia provocată, explicând faptul că autoizolarea la domiciliu nu este atât de ușoară și a încercat să se distreze alături de prieteni în apartament. 

În același complex rezidențail locuiesc și prietenele Irinei Rimes, mai exact Raluka și Ana Baniciu, iar zilele trecute au publicat mai multe clipuri pe rețelele sociale, unde au arătat fanilor cum se distrează în apartament.

Aproape 130 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Aproape 130 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor au fost întocmite de structurile abilitate ale MAI de la începutul epidemiei de coronavirus în România.