Irina Rimes, despre fostul soţ: „El a fost bărbatul care m-a lansat”

Irina Rimes a povestit despre copilăria ei, dar şi despre relatiile sale. La doar 22 de ani, cântăreaţa s-a căsătorit pentru prima dată. Aceasta a marturisit ca totul s-a întâmplat din dragoste, iar acum cei doi lucrează împreună.

23 iul. 2018, 08:27
Irina Rimes, despre fostul soţ: „El a fost bărbatul care m-a lansat”

Irina Rimes si-a pus viata in versuri. Cantareata traieste fiecare sentiment din viata ei.  Intr-un interviu acordat pentru Viva!, basarabeanca a povestit despre copilaria ei, familie si despre faptul ca mereu lua bataie atunci cand pierdea bobocii de rata.

„Numai prostii am facut. Aveam vaci, porci, gaste, miei, iepuri. De la boboci primeam cea mai mare bataie pentru ca ii pierdeam. Cand ajungeau acasa parintii gaseau pasarile fara mancare si bobocii pierduti.” a spus bruneta.

La doar 22 de ani, ea s-a casatorit dupa doi ani de relatie, insa au divortat destul de repede.

„Eu niciodata nu am crezut ca sunt talentata. Am cantat asa dintr-o inertie. Din dragoste m-am apucat sa scriu pentru mine. (…) El a fost barbatul care m-a lansat. Eu eram un om foarte mediocru. Nu scriam muzica, nu interpretam. Munca chiar face minuni. Fostul meu m-a inspirat.”, a povestit moldoveanca.

„Sunt foarte putine lucruri pe care le regret in viata mea. Poate de parinti, dar de relatii nu. Sunt lucruri normale pe care le regret. Cum ar fi ca nu am timp sa ma duc atat de des acasa. Acum sunt bine pe plan sentimental. Daca nu am probleme mi le fac singura ca orice femeie.”, a mai spus Irina Rimes.