Irina Rimes, gest impresionant pentru o fană care îi cânta piesele pe o stradă din Chișinău. Cum a reacționat vedeta

Irina Rimes și-a impresionat o fană, după ce a decis să cânte alături de ea într-o piață din Chișinău. O sumedenie de oameni s-au strâns imediat și au ascultat câteva piese interpretate live de artistă, acompaniată de tânăra cântăreață.

11 mart. 2024, 20:40
Irina Rimes, gest impresionant pentru o fană care îi cânta piesele pe o stradă din Chișinău. Cum a reacționat vedeta

Irina Rimes i-a făcut o surpriză de neuitat unei fete care cânta pe stradă în Chișinău, dar și zecilor de oameni care s-au adunat în jurul lor.

Citește și Irina Rimes, prima reacţie după a fost acuzată că a făcut-o să plângă pe Theo Rose. „Am spus asta şi public, i-am spus-o şi ei”

Întoarsă acasă, în Republica Moldova, Irina era la plimbare prin Capitală, când a observat-o pe o tânără care cânta una dintre piesele ei la chitară, dar și vocal.

Irina Rimes le-a făcut o surpriză fanilor săi, dar în special unei fete care cânta pe stradă în Chișinău.

Irina Rimes a cântat pe străzile din Chișinău. Vedeta a interpretat piesa ”Cosmos”, lansată în urmă cu patru ani.

O melodie care, de altfel, a făcut ravagii printre români pentru multă vreme. De asemenea, a interpretat și piesa ”Nu știi tu să fii bărbat”, o altă piesă care a încântat inimile românilor.

”Un gest enorm de frumos”

Întoarsă acasă, în Republica Moldova, Irina era la plimbare prin Capitală, când a observat-o pe o tânără care cânta una dintre piesele ei la chitară și cu vocea.

Irina Rimes s-a oprit și a început să cânte cu ea.

Îmbrăcată într-un hanorac, cu gluga trasă pe cap, peste care a avut un palton verde, fără să renunțe la ghiozdanul purtat în spate, solista a făcut senzație cu câteva piese din repertoriul propriu.

Vedeta ost acompaniată la chitară de tânăra blondă căreia i-a făcut ziua mai frumoasă.

Citește și Irina Rimes, demolată după conflictul cu Theo Rose: „E greu să ignor mesajele cu ‘moldoveancă’, ‘scârbă’, ‘proastă’. Am spus că e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit”

Comentariile strânse la clipurile devenite virale au fost laudative la adresa vedetei.

„Ador oamenii care s-au realizat și se întorc printre oameni”; ”Un gest enorm de frumos. Bravo, Irina Rimes. Succes trupei”; ”Bravo, bravo și iar bravo, Irina. Foarte frumos, ne mândrim cu așa oameni talentați, care chiar de sunt vedete nu uită de unde a început totul”; ”Bravo și respect, Irina”, au fost printre puținele reacții ale oamenilor.