Irina Rimes, adevărul despre kilogramele în plus: ,,Dacă o să slăbesc, nu o să fiu mai talentată decât sunt. Sport nu știu să fac, dietă nu știu să țin”

Irina Rimes nu a avut niciodată complexe. Chiar dacă măsoară 1,49 cm nu are nicio problemă cu acest aspect, ba mai mult nici cu kilogramele în plus nu pare să fie dușmancă.

21 nov. 2022, 22:25
Irina Rimes, adevărul despre kilogramele în plus: ,,Dacă o să slăbesc, nu o să fiu mai talentată decât sunt. Sport nu știu să fac, dietă nu știu să țin”

Irina Rimes nu a avut niciodată complexe. O cunoaște o țară întreagă și niciodată nu s-a temut să se arate și cu slăbiciunile pe care le are.

Irina Rimes nu are o problemă dacă se îngrașă

Cu toate că este una dintre cele mai mici de statură vedete de pe plaiurile mioritice se simte foarte bine în pielea ei. Ba mai mult, aceasta vrea ca principalul motiv pentru care lumea să o placă este muzica ei. Chiar și atunci când se îngrașă nu are niciun fel de problemă cu acest lucru.

,,La un moment dat mi-am propus să slăbesc și nu slăbeam atunci când voiam foarte tare acest lucru. Nu slăbeam. Atunci când mi-am zis: dacă o să slăbesc, nu o să fiu mai talentată decât sunt și trebuie să lucrez pe alte părți.Adică trebuie să mă dezvolt personal, trebuie să citesc mult, trebuie să scriu mult, să scot piese, să fac muzică, să creez, ceea ce știu să fac mai bine, că sport nu știu să fac și dietă nu știu să țin. Și abia atunci am început să slăbesc, atunci când nu mi-am mai dorit atât de mult. Mănânc puțin vara și slăbesc, iarna mănânc mult și mă îngraș înapoi, cam ăsta e ciclul”, a declarat Irina pentru Playtech.

În trecut Irina Rimes era genul de persoană care își nota într-un caiet tot ce face pentru a reuși să își ducă la bun sfârșit toate planurile.

Până acum îmi propuneam chestii, le scriam pe foaie, pe jurnale, le puneam pe tablouri în casă ca să le văd, ca să știu unde mă îndrept, dar cu anii am cam renunțat la acest obicei și tot ce îmi doresc este să fim sănătoși cu toții, să fie sănătoși cei din jurul meu, să fiu și eu sănătoasă și să-mi fac treaba bine. Cu siguranță dacă îmi fac treaba bine, roadele vor fi pe măsură”, a mărturisit aceasta pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Pe Theo Rose o știe toată lumea, însă puțini o cunosc pe sora ei. Cum arată și ce se ocupă aceasta

Irina Rimes se inspiră din viața reală atunci când scrie cântece

Unele dintre cântecele sale au la bază povestea de dragoste dintre ea și fostul soț, Andi, cel cu care a trăit o intensă poveste de dragoste, însă la un moment dat au hotărât să o ia pe drumuri separate.

„Sunt cuminte, devotată, pragmatică, foarte realistă, harnică, leneșă și iubitoare. Nu știu dacă sunt talentată. Eu am avut un parcurs foarte liniștit, nu mi s-a întâmplat nimic rău. După facultate am ajuns într-un concurs de muzică care mi-a deschis multe uși. Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. MI-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes într-o emisiune radio moderată de Andreea Esca la Europa FM.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzaţii dure la adresa lui Gabi Bădălău și după divorț. „Care e problema lui dacă aș avea o relație cu un om minunat, bun și sufletist?”