Irina Schrotter: Explicaţiile lui Sima ne oferă o radiografie a situaţiei

Creatoarea de moda Irina Schrotter a declarat la România TV că scrisorile apărute joi şi vineri şi atribuite lui Cristian Sima oferă o radiografie a situaţiei în cazul banilor pierduţi de patronul WBS Romania.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 08:45
Irina Schrotter: Explicaţiile lui Sima ne oferă o radiografie a situaţiei

Citeşte şi Noi dezvăluiri atribuite lui Cristian Sima despre clienţii lui

„Sunt liniştită pentru că ştiu în ce situaţie ne aflăm. Se pare că banii pe care i-a avut nu mai sunt, iar mai departe vom vedea care sunt explicaţiile, ce vor spune instituţiile statului abilitate să analizeze situaţia. Voi acţiona cum îmi permite legea dacă voi considera că lucrurile sunt de natură penală”, a declarat Irina Schrotter la România TV.

De asemenea, designerul a mai afirmat că, în continuare, trebuie să fie analizată situaţia conturile de la firma de brokeraj deţinută de Cristian Sima şi limitele în care banii erau administraţi.

Creatoarea de modă a dezvăluit că s-a întâlnit în urmă cu două săptămâni cu Cristian Sima care era preocupat de anumite „presiuni politice” asupra sa.

„În urmă cu două săptămâni m-am întâlnit cu el. Era foarte agitat şi preocupat. Mi-a zis: ‘Irina nu mai rezist. Sunt presiuni asupra mea, presiuni foarte mari. Presiuni politice’. Eu i-am spus să se calmeze că în zona oamenilor de afaceri sunt tot timpul tot felul de presiuni”, a spus Irina Schrotter.

Citeşte şi Irina Schrotter: Am rămas cu gura căscată. Cristian Sima părea om serios. Am pierdut mulţi bani