Irina Stroia de la „Insula Iubirii” a învins cancerul pentru a doua oară. Mărturisiri cutremurătoare: „Mi s-a zis că nu mai am nicio șansă!”

Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară. Invitată la Xtra Night Show, ved eta a mărturisit cum a reușit să treacă peste acest moment.

15 iun. 2021, 08:38
Irina Stroia de la „Insula Iubirii” a învins cancerul pentru a doua oară. Mărturisiri cutremurătoare: „Mi s-a zis că nu mai am nicio șansă!”

Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară. Vedeta a trecut prin clipe foarte grele după a fost diagnostică de două ori cu cancer de col uterin. S-a vindecat prima oară, însă boala a recidivat anul trecut, iar de atunci s-a confruntat cu probleme grave.

Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară

Irina Stroia a mărturisit că a reușit să se vindece. „Am schimbat toți medicii, am vrut să plec la Cluj, dar era destul de complicat, am zis hai să mai dau o șansă unei alte clinici din București, am ajuns la un doctor care mi-a zis că nu mai am nicio șansă și trebuie să fac chimioterapie. Într-un final am dat de un medic care nu e român și mi-a zis că în urma unei biopsi e ok”, a spus Irina Stroia la XNS.

Ispita de la Insula Iubirii are cancer din nou. Irina Stroia: „A recidivat. Am refuzat să mă operez”

Vedeta a spus că pentru a reuși să scape de această boală necruțătoare nu a ținut niciun tratament în ultimele luni, dar a reușit să se vindece fără a mai mânca deloc carne. „Burlacul” Andi Constantin a fost cel care i-a recomandat să renunțe la produsele pe bază animală: „Nu mi-a dat niciun tratament, am renunțat de tot la produse pe bază animală. Acum s-a micșorat la jumătate (n.r – rana din interior). Nu am luat niciun tratament, somn și atitudine pozitivă!”.