Ispita de la Insula Iubirii are cancer din nou. Irina Stroia: „A recidivat. Am refuzat să mă operez”

Ispita de la Insula Iubirii are cancer din nou. Irina Stroia a vorbit cu lacrimi în ochi despre perioada dificlă prin care trece. După ce a aflat că i-a recidivat boala, de care scăpase anul trecut, încearcă să fie încrezătoare şi să treacă peste această perioadă grea.

06 feb. 2021, 11:35
Ispita de la Insula Iubirii are cancer din nou. Irina Stroia: „A recidivat. Am refuzat să mă operez”
Ispita de la Insula are cancer din nou

Ispita de la Insula Iubirii are cancer din nou. ‘Am fost diagnosticată anul trecut, am luat un tratament șase luni, în august mi-a spus că a intrat în remisie. Am oprit tratamentul și am lăsat organismul meu să lupte.”, a spus Irina Stroia.

Blondina s-a vindecat, însă în urmă cu doar câteva zile a primit o veste cruntă: cancerul a recidivat! Vedeta le-a transmis tuturor celor care au urmărit-o să meargă la timp la doctor și să aibă grijă de starea lor de sănătate.

Citeşte şi: Surpriză! S-a aflat cine este noul Burlac de la Antena 1. Îl cunoaşte toată lumea după ce a participat la Insula Iubirii

Ispita de la Insula Iubirii are cancer din nou

Acum două săptămâni am făcut un set de analize și am văzut că s-a mărit la loc. Este șocul psihic. Îmi apar tot felul de întrebări în cap. Este și o perioadă foarte stresantă pentru mine. Am tot amânat. Prima dată când am descoperit boala, medicii mi-au spus că este normal să revină atât de repede, pentru că celulele se multiplică foarte repede.

Puteam să operez atunci, dar am zis să luăm calea cea mai ușoară cu tratament. Dacă, ferească Dumnezeu, nu se va putea așa, vom apela la operație. Momentan vreau să lupt eu pe picioare. Sunt tânără, nu vreau să ajung să mă operez la 25 de ani”, a mai spus Irina Stroia la Antena Stars.​

Alexandra de la Insula iubirii a pierdut sarcina

Alexandra Diaconescu de la Insula iubirii urma să devină mamă pentru prima dată, însă din păcate a pierdut sarcina.

În luna decembrie a anului trecut, fosta concurentă de la controversatul show de la Antena 1 anunța într-un mod inedit că este însărcinată. În perioada Crăciunului arătase hăinuțele pentru bebelușul pe care îl purta în pântece.

Din păcate, Alexandra de la Insula iubirii a pierdut sarcina și a încercat să țină totul ascuns, pentru a trece mai repede peste acest episod dureros, ne-au dezvăluit surse apropiate ei.

Fosta concurentă de la Insula iubirii și-a reluat activitățile și încearcă să uite, deși a fost o lovitură cruntă pentru ea și viitorul ei soț. Alexandra de la Insula iubirii își dorea foarte mult să devină mamă, însă nu va renunța la acest vis.

Alexandra de la Insula iubirii a anunțat într-un mod inedit că este gravidă, scrie viva.ro. Pe una dintre rețelele de socializare, fosta iubită a lui Aurel a pus imagini cu botoșei și body pentru bebeluși.