Irina Tănase are un admirator secret! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea FOTO

Irina Tănase pare să nu fi trecut peste şocul despărţirii de Liviu Dragnea. Tânăra a fost surprinsă recent, pe stradă, îngândurată, dar cu un impresionant buchet de trandafiri în braţe!

03 feb. 2022, 21:03
Irina Tănase are un admirator secret! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea FOTO
Irina Tănase are un admirator secret

Irina Tănase are un admirator secret! Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a fost surprinsă pe stradă, cu o mină tristă, îngândurată, dar cu un superb buchet de trandafiri în braţe, semn că viaţa merge mai departe şi fără liderul PSD!

Irina Tănase are un admirator secret! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, pe care Liviu Dragnea a părăsit-o spre finalul anului trecut, părea că are de rezolvat o problemă, așa că a ajuns la salonul Marie Ollie, acolo unde se planifică nunți, se procură rochii de mireasă, dar se și modifică astfel de ținute. Acolo s-a ales cu un imens buchet de trandafiri albi, cel mai probabil de la un admirator secret! Totuşi, nici măcar impresionantul buchet de trandafiri nu a reuşit să-i readucă zâmbetul de altădată, aşa cum se poate vedea din imagine surprinse de Cancan.

S-a aflat de ce a mers Irina Tănase la DNA. Este terminată, Liviu Dragnea s-a răzbunat că l-a înşelat!

Irina Tănase a luat buchetul într-o mână și a ieşit din salonul a cărei patroană îi este bună prietenă. A coborât scările mici și dese și a ajuns la mașină, un Mercedes, pe care o parcase lângă trotuar, chiar în fața casei transformată în salon.  Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a mers direct acasă, supărată, parcă și ușor plânsă. Semn clar că supriza gândită de admiratorul secret nu a fost suficientă ca să o scoată din depresie!

Cum a aflat Liviu Dragnea că Irina Tănase l-a înşelat. Cine a fost cel care i-a prezentat probele trădării