S-a aflat de ce a mers Irina Tănase la DNA. Este terminată, Liviu Dragnea s-a răzbunat că l-a înşelat!

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost audiată, vineri, 21 ianuarie 2022, de către procurorii de la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

21 ian. 2022, 23:37
S-a aflat de ce a mers Irina Tănase la DNA. Este terminată, Liviu Dragnea s-a răzbunat că l-a înşelat!
S-a aflat de ce a mers Irina Tănase la DNA

S-a aflat de ce a mers Irina Tănase la DNA. Este terminată, Liviu Dragnea s-a răzbunat că l-a înşelat! Motivul pentru care fosta secretară şi, mai apoi, iubită a lui Liviu Dragnea a ajuns la DNA îl reprezintă apartamentul de lângă Palatul Parlamentului, în care fostul lider PSD s-a refugiat după ce a fost eliberat din închisoare.

S-a aflat de ce a mers Irina Tănase la DNA. Este terminată, Liviu Dragnea s-a răzbunat că l-a înşelat!

Irina Tănase a dat explicații în legătură cu apartamentul în care fostul președinte PSD s-a mutat după ce a fost eliberat din închisoare, scrie EVZ. DNA ar fi deschis dosarul penal „in rem” în care a fost audiată Irina Tănase după publicarea unor informații de presă în legătură cu proprietățile acesteia, fiind vorba despre o investigație documentată de jurnaliștii de la Rise Project. „În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, Irina Tănase a cumpărat un apartament de 260.000 de euro situat aproape de Casa Poporului. În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov. Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Liviu Dragnea a intrat la pușcărie. Toate din veniturile de mediator ale Irinei Tănase”, se arată în ancheta Rise Project.

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, vizită fulger la DNA

Potrivit unor surse citate de Antena 3, în apartamentul cu pricina s-a mutat Liviu Dragnea după ce a ieșit din închisoare, iar procurorii care au chemat-o pe Irina Tănase la audieri ar mai avea în lucru și alte dosare ale fostului președinte PSD. Procurorii au suspiciuni că banii cu care fosta iubită a lui Liviu Dragnea a achiziționat imobilul provin din activități verificate în dosarul Tel Drum, iar dacă această ipoteză se dovedește a fi adevărată, atunci Irina Tănase ar putea fi considerată complice!