Irina Tănase, despărțire păguboasă de Liviu Dragnea. Fosta iubită a PSD-istului a spus „adio” vieții de lux

Irina Tănase nu s-a ales cu prea multe câștiguri după despărțirea de Liviu Dragnea. Fosta iubită a liderului PSD a rămas cu doar câteva mici beneficii în urma relației cu acesta.

05 ian. 2022, 23:42
Irina Tănase, despărțire păguboasă de Liviu Dragnea. Fosta iubită a PSD-istului a spus „adio” vieții de lux

Irina Tănase a fost lăsată cu ochii-n soare de fostul partener Liviu Dragnea, după o relație de opt ani de zile, în care și-au declarat iubire sinceră.

Scandalul mesajelor dintre Irina Tănase și amant au afectat grav relația dintre tânără și liderul PSD, astfe că la acest moment Liviu Dragnea a lăsat-o fără niciunul dintre beneficiile financiare câștigate de pe vremea când se afla la brațul politicianului.

Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea: „Nu sunt împăcată cu aspectul lor, intenționam să mă operez la sâni”

La acest moment, Irina Tănase a rămas doar cu câteva proprietăți imobiliare și economiile personale, rezultate din funcția pe care a deținut-o pe vremea când era iubita politicianului social-democrat.

Despărțirea de Liviu Dragnea s-a produs brusc, politicianul nemaidorindu-și să audă de blondina cu care a avut o relație de câțiva ani. Irina și acum îl așteaptă pe Dragnea să vină în căminul conjugal.

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta.

Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.

Irina Tănase, SMS primit în miez de noapte de la Liviu Dragnea

Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.”, a declarat Irina Tănase pentru CANCAN.RO.