Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea: „Nu sunt împăcată cu aspectul lor, intenționam să mă operez la sâni”

Irina Tănase Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea şi a dezvăluit că urma să îşi facă o nouă intervenţie chirurgicală. Tânăra suferă foarte mult că fostul lider PSD a plecat de acasă şi îşi doreşte foarte mult să se împace cu el. Irina a spus că ar face orice să-l aducă pe Dragnea înapoi.

10 dec. 2021, 15:41
Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea: „Nu sunt împăcată cu aspectul lor, intenționam să mă operez la sâni”
Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea

Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea. După ce au fost făcute public stenograme ale discuției din Irina și presupusul ei amant, femeia de 29 de ani a rupt tăcerea.

A negat vehement că l-ar fi înşelat pe fostul lider PSD şi spune că nu a trimis nimănui poze cu ea gIrina Tănase face orice să îl împace pe Dragneaoală, deoarece are un complex în ceea ce priveşte sânii. A dezvăluit chiar că urma să îşi pună silicoane.

Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea

Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y.

Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil. Dar îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte„, a spus Irina Tănase pentru gândul.ro.

Citeşte şi: Irina Tănase, SMS primit în miez de noapte de la Liviu Dragnea

Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina

Codrin Ştefănescu a răbufnit după despărţirea lui Dragnea de Irina. Scandalul în care politicianul şi iubita lui sunt implicați l-a făcut pe Codrin Ștefănescu să reacționeze imediat, acesta precizând că pe marginea acestui subiect sunt foarte multe știri false. Acesta spune că ceea ce se spune acum sunt ”mizerii și bârfe”.

Suntem aici! Impreunā pentru România, impreunā in #AliantaPentruPatrie! Iar voi, membrii și simpatizanții APP, trebuie sā vā obișnuiți cu atacurile mizerabile cărora vom fi supuși!

Suntem un real pericol pentru sistem, un real pericol pentru trādātori! Iar ei sunt disperați și morți de fricā pentru ceea ce urmeazā! Rugāmintea noastrā este urmātoarea: mergeți înainte cu curaj!

Nu luați in seamā mizeriile, știrile false, bârfele și prostiile lor! Știm exact ce sā răspundem și cum sā gestionām fiecare bātālie! Adversarii noștri sunt slabi, speriați și lipsiți de imaginație! Iar noi, tot mai hotărâți pe zi ce trece! Iar Dumnezeu ține cu cei curajoși, hotărâți și patrioți!”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.


loading...
Partenerii noștri