Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, vizită fulger la DNA

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, s-a prezentat vineri dimineaţă la DNA, fiind filmată de jurnaliştii prezenţi în faţa Direcţiei Anticorpţie. Irina Tănase nu a dorit să vorbească cu jurnalişti nici la intrarea în sediul DNA, nici la plecare.

21 ian. 2022, 11:14
Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, vizită fulger la DNA

Irina Tănase, fosta iubita a fostului lider PSD Liviu Dragnea, a ajuns vineri dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru o ”discuție-fulger” cu procurorii, anunţă Gândul.

Irina Tănase a stat mai puţin de jumătate de oră în sediul DNA, după ce anterior din mașina în care se afla Irina Tănase a coborât o femeie – posibil avocata Irinei – care a intrat în sediul DNA.

Citeşte şi: Decizia radicală luată de Irina Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea nu îşi poate reveni după despărţire

Irina Tănase nu a dorit să vorbească cu jurnalişti nici la intrarea în sediul DNA, nici la plecare, urcând repede în maşina cu care a venit alături de femeia care a însoţit-o.

Irina Tănase şi Liviu Dragnea s-au despărţit anul trecut, înainte de Sărbători. Fostul preşedinte al PSD a părăsit-o după ce a acuzat-o că l-a înşelat. Blondina a negat vehement acest lucru şi susţine că totul este un complot împotriva ei, pentru a o despărţi de politician.

Citeşte şi: Cum a aflat Liviu Dragnea că Irina Tănase l-a înşelat. Cine a fost cel care i-a prezentat probele trădării

Liviu Dragnea bănuia de ceva vreme că Irina are o relaţie ascunsă cu un alt bărbat. Fostul lider PSD a văzut mesajele pe care aceasta i le trimitea unui fost iubit, dar a descoperit că iubita mai tânără îl înșelase încă de când el se afla în închisoare.

Politicianul a părăsit-o pe Irina Tănase în clipa în care a scandalul a apărut în presă, dar o bănuia pe iubita lui de mai multă vreme că ar fi călcat strâmb. Cancan scrie că fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări pe Irina, iar în momentul în care acesta i-a confirmat bănuielile, anume că este înşelat, a luat decizia despărţirii!

Politicianul s-a refugiat pentru câteva zile la Alexandria, iar apoi a făcut publică separarea pe pagina de Facebook. Liviu Dragnea i-a ignorat Irinei toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în București, ca să îi dea timp să părăsească locuinţa.