Decizia radicală luată de Irina Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea nu îşi poate reveni după despărţire

Decizia radicală luată de Irina Tănase. Tânăra a fost părăsită recent de Liviu Dragnea, după ce a acesta a acuzat-o că l-a înşelat. Blondina a negat vehement acest lucru şi susţine că totul este un complot împotriva ei, pentru a o despărţi de politician.

18 ian. 2022, 09:53
Decizia radicală luată de Irina Tănase. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea nu îşi poate reveni după despărţire

Decizia radicală luată de Irina Tănase. După ce fostul lider PSD s-a despărțit de iubită, aceasta a încercat să își vadă de viața ei, însă lucrurile nu au mers atât de bine pe cât spera.

Decizia radicală luată de Irina Tănase

Blondina a postat pe InstaStory o fotografie cu ea în care apărea cu un filtru al aplicației, însă prietenii virtuali au sărit imediat să o critice, spunându-i că, de fapt, a apelat la ajutorul unui medic estetician.

În urma acestei întâmplări, Irina Tănase a decis să își închidă din nou contul de Instagram, după ce îl reactivase înainte de Crăciun, atunci când postase și un mesaj subtil.

Dacă Satana îi poate convinge pe îngeri să părăsească Raiul, atunci te poate convinge și pe tine să mergi în Iad. Ai grijă pe cine asculți”, a fost mesajul postat de aceasta la momentul respectiv.

Citeşte şi: Irina Tănase face orice să îl împace pe Dragnea: „Nu sunt împăcată cu aspectul lor, intenționam să mă operez la sâni”

Cum a aflat Liviu Dragnea că Irina Tănase l-a înşelat

Liviu Dragnea bănuia de ceva vreme că Irina Tănase are o relaţie ascunsă cu un alt bărbat. Fostul lider PSD a văzut mesajele pe care aceasta i le trimitea unui fost iubit, dar a descoperit că iubita mai tânără îl înșelase încă de când el se afla în închisoare!

Politicianul a părăsit-o pe Irina Tănase în clipa în care a scandalul a apărut în presă, dar o bănuia pe iubita lui de mai multă vreme că ar fi călcat strâmb. Cancan scrie că fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări pe Irina Tănase, iar în momentul în care acesta i-a confirmat bănuielile, anume că este înşelat, a luat decizia despărţirii!

Politicianul s-a refugiat pentru câteva zile la Alexandria, iar apoi a făcut publică separarea pe pagina de Facebook. Liviu Dragnea i-a ignorat Irinei Tănase toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în București, ca să îi dea timp să părăsească locuinţa.