Irina Tănase, mesaj sfâşietor pentru Dragnea de Valentine’s Day: „Dacă cineva m-ar întreba ce este iadul…”

Irina Tănase chiar face eforturi pentru a-şi sprijini iubitul, pe Liviu Dragnea, cât timp acesta este lipsit de libertate, şi nu a lăsat să treacă ziua îndrăgostiţilor fără să îşi declare dragostea, într-un mesaj "discret".

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 15:14
Irina Tănase, mesaj sfâşietor pentru Dragnea de Valentine’s Day: „Dacă cineva m-ar întreba ce este iadul…”

Irina Tănase şi Liviu Dragnea s-au cunoscut acum cinci ani, când aceasta a fost angajată la cabinetul fostului preşedinte al PSD, iar de atunci au început o relaţie şi aveau chiar planuri de căsătorie pentru acest an, doar că acestea au fost puse în stand-by de decizia ICCJ, prin care Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Chiar dacă, imediat după încarcerarea lui Dragnea, s-a speculat că despărţirea celor doi ar fi iminentă, Irina i-a fost aproape iubitului său, ba chiar a făcut tot posibilul pentru a-l putea vizita cât mai des. Tânăra şi-a luat chiar licenţa de mediator, astfel încât Dragnea să poată fi considerat clientul ei şi astfel să-l poată vedea oricând, regimul fiind acelaşi ca şi în cazul avocaţilor.

De Valentine’s Day, Irina a postat un mesaj induioţător pe Instagram, cu trimitere evidentă spre dragostea vieţii sale.

„Dacă cineva m-ar întreba ce este iadul, i-aş răspunde că este distanţa dintre doi oameni care se iubesc”, scrie în postarea iubitei lui Dragnea.

Citeşte şi: O fată de 13 ani din Ialomiţa a sunat la 112 şi a anunţat că este răpită. Apelul s-a întrerupt brusc. Ce a urmat este inimaginabil

 
 
 
View this post on Instagram

♥️

A post shared by Irina Alexandra (@irinaalexandrat) onFeb 14, 2020 at 4:50am PST