Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operaţie

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a fost la un pas de moarte pe masa de operaţie. Aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală în Turcia.

RomaniaTV.net
08 feb. 2020, 07:00
Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operaţie

Irina Tănase suferă din naștere de o boală a oaselor. Logodnica lui Liviu Dragnea a suferit a cea de-a patra intervenție chirurgicală, la un spital din Turcia.

La cea de-a treia operaţie, tânăra a fost la un pas de moarte.

„Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața(…) Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat. Operația a fost foarte periculoasă (…) Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă”, au declarat surse ale site-ului cancan.ro

Reamintim că fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Citeşte şi Irina Tănase, schimb de job pentru Liviu Dragnea! S-a făcut mediator autorizat pentru a-l vizita mai des pe politician