Irina Tănase, prima reacţie după condamnarea lui Liviu Dragnea. Unde este acum iubita liderului PSD şi cum se pot căsători cei doi

Liviu Dragnea (56 de ani), condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, urma să se căsătorească, cel mai probabil în vară, cu Irina Tănase, o tânără de 25 de ani cu care are o relaţie de câţiva ani, după ce a divorţat, în 2015, de Bombonica Prodana.

27 mai 2019, 13:33
Irina Tănase, prima reacţie după condamnarea lui Liviu Dragnea. Unde este acum iubita liderului PSD şi cum se pot căsători cei doi

Irina Tănase a fost în repetate rânduri contactată telefonic pentru a oferi o reacție, însă aceasta cu greu a răspuns la telefon. Conform unor surse citate de Huff, Irina Tănase a luat legătura cu o singură publicație, pentru care ar fi declarat: „Nu doresc să comentez. Este un moment greu pentru noi”.

Tot luni, avocata lui Liviu Dragnea a afirmat, după ce a plecat de la locuința sa, că iubita lui, Irina Tănase, nu este cu șeful PSD: „Irina nu e cu Dragnea. E departe!”.

Luna trecută, la sfârșitul unui miting electoral desfăşurat la Craiova, Liviu Dragnea a declarat că se va căsători cu iubita sa, care i-a fost alături în ziua respectivă. Acesta le-a cerut Liei Olguța Vasilescu și soțului acesteia, Claudiu Manda, să le fie nași de cununie.

Liviu Dragnea va fi încarcerat la PENITENCIARUL RAHOVA. Când poate fi ELIBERAT CONDIŢIONAT

Acum, cu Liviu Dragnea după gratii, legea spune că ceremonia se poate oficia și la penitenciar, cu aprobarea primarului. Persoanele arestate sau condamnate pot depune declarația de căsătorie la primăria de care aparține sediul penitenciarului, cu 11 – 14 zile înainte de data la care cei doi doresc să oficieze căsătoria. Data și ora se stabilesc în momentul în care se depune dosarul. Nu se percepe nicio taxă, la fel ca la căsătoria civilă. Declararea căsătoriei are loc în fața a doi martori, care trebuie să aibă asupra lor actele de identitate în original. La fel și viitorii soți trebuie să prezinte documentul de identitate original și valabil la data oficierii căsătoriei. Actul de căsătorie se semnează de către cei doi soți și se va conveni numele pe care îl vor purta aceștia. Cel care își schimbă numele are obligația să își schimbe buletinul în termen de 15 zile.


loading...