Irina Tănase, primele declarații după vizita lui Liviu Dragnea la DNA: Nu e nimic ieșit din comun. Probabil nu mai erau subiecte

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a avut o primă reacție după ce fostul șef al PSD a ajuns la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

14 ian. 2021, 15:57
Irina Tănase, primele declarații după vizita lui Liviu Dragnea la DNA: Nu e nimic ieșit din comun. Probabil nu mai erau subiecte

Irina Tănase a declarat la Realitatea Plus că „noi, în mod oficial, nu știm nimic. Este prima dată când a fost chemat în acest dosar și doamna avocat a solicitat să i se pună la dispoziție dosarul… Trebuie să știi dacă ești acuzat într-un dosar și pentru ce. Știu că dosarul există.”

Logodnica lui Liviu Dragnea a mai spus că „pentru liderii unui partid de guvernământ în parteneriat strategic cu SUA nu este o chestie neobișnuită să primească invitații acolo. Nu este absolut nimic ieșit din comun. Din punctul meu de vedere este o exagerare. Invitații de genul acesta, liderii politici, întotdeauna le-au primit de la țările cu care au parteneriate. Și liderii coaliției actuale vor primi tot felul de invitații… De la o speculație până la mai mult de atât e cale lungă.”

Întrebată ce părere are Dragnea despre numeroasele dosare pe care le are, Irina Tănase a spus că „deja e o chestie obișnuită. Când nu mai sunt subiecte, găsim ceva cu Liviu Dragnea. Nu spune nimic. Nu am discutat cu el despre subiectul acesta.”

Ce spune Irina Tănase despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

„I s-au făcut patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni. Nu știm care sunt rezultatele… Deși el e pacientul, nu i se comunică nimic. Când a plecat de la clinică, rezultatele le-au preluat agenții care au fost cu el și le-au dat medicilor de la penitenciar. Nu știm nimic despre rezultate.”, a mai spus Irina Tănase la Realitatea Plus, joi.

Liviu Dragnea a fost adus joi de la penitenciar la DNA pentru a i se aduce la cunoștință punerea sub acuzare în dosarul vizitei din SUA la inaugurarea mandatului lui Donald Trump din ianuarie 2017.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul vizitei efectuată de acesta în 2017 în SUA, a declarat joi, la ieșirea de la sediul DNA, avocata acestuia, Flavia Teodosiu. Infracțiunea de căre îl acuză procurorii anticorupție este trafic de influență, potrivit sursei citate.

Avocata lui Liviu Dragnea a explicat ca fapta de trafic de influenta nu ar avea ca stare de fapt situația prezentata pana la acest moment în presa, respectiv ca Liviu Dragnea si-ar fi folosit influenta pentru numirea unui consul la Bonn pentru ca respectivul la rândul sau sa isi folosească influenta pentru ca Dragnea sa fie invitat la Casa Alba.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA unde ar urma să fie pus sub acuzare în dosarul vizitei în SUA la Donald Trump