Irina Tănase revine în forță! Apariția incendiară a fostei iubite a lui Liviu Dragnea: ”Urăsc mocirla”

Toată lumea știe că Liviu Dragnea a avut o relație cu tânăra Irina Tănase, cea care a și fost părăsită de fostul politician. Cei doi au format un cuplu timp de opt ani și s-au despărțit odată cu apariția zvonurilor legate de infidelitatea ei.

11 dec. 2023, 14:53

Liviu Dragnea și Irina Tănase, tânăra de care politicianul s-a îndrăgostit, și-au luat rămas bun în anul 2021, atunci când cei doi nu au vrut să mai aibă o viață împreună.

Citește și Liviu Dragnea, primele declarații după ce a fost externat din spital: „Nu vreau să mă vait în public”

Nu de mult, Irina s-a afișat într-o ipostază rară pe rețelele sociale, îmbrăcată în pijamale și machiată foarte puțin, iar descrierea fotografiei a stârnit controverse.

Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a încheiat în 2021, după o relație de opt ani în care s-au iubit nebunește.

Relația celor doi a fost supusă criticilor, mai ales pentru că între cei doi era o diferență de vârstă foarte mare.

Când cei doi au decis să se despartă se zvonea că Irina nu i-a fost fidelă politicianului, informații pe care tânăra le-a negat.

De când s-a despărțit de Liviu Dragnea, Irina Tănase și-a rărit aparițiile publice și nu a mai fost activă nici pe rețelele de socializare.

După o lungă pauză pe rețelele de socializare, fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a afișat într-o ipostază neașteptată.

Irina Tănase s-a fotografiat acasă, într-o pijama elegantă și machiată lejer, iar mesajul postat ar putea fi sugestiv pentru schimbările recente din viața ei.

Fosta iubită a politicianul și-a strâns părul într-un coc și ca accesorii a purtat cercei perlă și o bentiță asortată.

Mesajul postat de ea ar putea sugera că a depășit trecutul cu Liviu Dragnea și s-a resemnat cu despărțirea bruscă dintre ei.

„Starea zilei: îmi place zăpada, urăsc mocirla”, a scris ea în dreptul imaginii publicate în mediul online.

”Am speranța că într-o zi mă va asculta”

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit brusc, în 2021, după o relație de 8 ani. În tot timpul acesta, părerile au fost împărțite, mai ales pentru că politicianul era mai mare decât Irina cu 31 de ani.

Mai apoi, fosta iubită a politicianului a fost surprinsă în compania lui Roger El Akoury, fost proprietar al lanțului de farmacii Sensiblu și acționar majoritar al unei companii farmaceutice.

Niciunul dintre cei doi nu a confirmat zvonurile privind idila amoroasă.

„Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment.

Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații.

Te-ar putea interesa și Liviu Dragnea, internat de urgenţă în străinătate: „Din fericire, medicii au intervenit la timp şi i-au salvat viaţa”

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă”, a spus tânăra, după separarea de Liviu Dragnea.