Liviu Dragnea, internat de urgenţă în străinătate: „Din fericire, medicii au intervenit la timp şi i-au salvat viaţa”

Liviu Dragnea, fost președinte al Partidului Social Democrat (PSD) și ex-președinte al Camerei Deputaților, a fost internat de urgență în străinătate după ce s-a confruntat cu probleme medicale.

11 oct. 2023, 14:32
Liviu Dragnea, internat de urgenţă în străinătate: „Din fericire, medicii au intervenit la timp şi i-au salvat viaţa”

Liviu Dragnea a fost condamnat în 2019 la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC, iar până în 2021, când a fost eliberat condiţionat, s-a plâns în repetate rânduri de condiţiile din penitenciar, susţinând că a dobândit boli grave pe perioada detenţiei.

Conform informaţiilor obţinute din surse din domeniul medical de Gandul, se pare că Dragnea ar fi avut din nou un episod grav, fiind nevoie să fie internat de urgenţă la o clinică din străinătate.

”Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgență, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp și l-au salvat”, au declarat sursele medicale, pentru publicaţia citată.

În luna septembrie a acestui an, în mass-media au apărut informații contradictorii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. S-a vorbit despre un posibil atac vascular cerebral și despre o internare de urgență, numai că însuși Liviu Dragnea a dezmnințit toate zvonurile.

Citeşte şi: George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. „Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză!”

Fostul președinte PSD a dezmințit informația și chiar a oferit lămuriri cu privire la starea sa de sănătate, alături de o scurtă înregistrare video, pe contul său de Facebook.

”În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false. Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris Liviu Dragnea, pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: VIDEO Horia Constantinescu îi răspunde lui Clotilde Armand: „Abordarea sa este jenantă. Eu trebuie să-i răspund, nu premierul”