Irina Tănase, revoltată de acuzaţiile aduse lui Dragnea: „Nu trebuie să facem ţap ispăşitor din Liviu”

Irina Tănase este revoltată de acuzaţiile aduse logodnicului său, Liviu Dragnea şi a făcut noi declaraţii despre dosarul de la DNA a politicianului, în care este este pus sub acuzare în cazul vizitei în SUA, când a fost prezent la ceremonia de învestire a lui Donald Trump.

19 ian. 2021, 08:28
Irina Tănase, revoltată de acuzaţiile aduse lui Dragnea: „Nu trebuie să facem ţap  ispăşitor din Liviu”
Irina Tănase, revoltată de acuzaţiile aduse lui Dragnea

Irina Tănase, revoltată de acuzaţiile aduse lui Dragnea. „N-am primit încă dosarul, dar am citit ordonanța prin care s-a început urmărirea penală. Există niște povești, beletristică. Există acolo o acuzație, că Liviu ar fi ajutat o firmă americană să câștige un contract militar.

Este vorba despre un contract care nu s-a realizat. Această firmă a mers la Ministerul Apărării și Ministerul Economiei cu ambasadorul SUA de atunci, Hans Klemm. Nu înseamnă că trebuie să facem țap ispășitor din Liviu Dragnea. Sunt lucruri care pot fi verificate„, a spus Irina Tănase la România TV.

Irina Tănase, revoltată de acuzaţiile aduse lui Dragnea

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost citat la Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care se investighează prezenţa sa la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017. Dragnea este urmărit penal de procurorii DNA într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi folosire a influenţei sau autorităţii.

Citeşte şi: Irina Tănase: „Liviu Dragnea şi fratele meu s-au întâlnit de trei ori şi s-au salutat din complezenţă”

Ce spune Irina Tănase despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

I s-au făcut patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni. Nu știm care sunt rezultatele… Deși el e pacientul, nu i se comunică nimic. Când a plecat de la clinică, rezultatele le-au preluat agenții care au fost cu el și le-au dat medicilor de la penitenciar. Nu știm nimic despre rezultate.”, a mai spus Irina Tănase la Realitatea Plus, joi.

Liviu Dragnea a fost adus joi de la penitenciar la DNA pentru a i se aduce la cunoștință punerea sub acuzare în dosarul vizitei din SUA la inaugurarea mandatului lui Donald Trump din ianuarie 2017.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul vizitei efectuată de acesta în 2017 în SUA, a declarat joi, la ieșirea de la sediul DNA, avocata acestuia, Flavia Teodosiu. Infracțiunea de căre îl acuză procurorii anticorupție este trafic de influență, potrivit sursei citate.

Avocata lui Liviu Dragnea a explicat ca fapta de trafic de influenta nu ar avea ca stare de fapt situația prezentata pana la acest moment în presa, respectiv ca Liviu Dragnea si-ar fi folosit influenta pentru numirea unui consul la Bonn pentru ca respectivul la rândul sau sa isi folosească influenta pentru ca Dragnea sa fie invitat la Casa Alba.


loading...