Irina Tănase suferă după Liviu Dragnea? Mesajul postat pe Instagram: „Nu știu încotro mă îndrept”

Irina Tănase suferă după Liviu Dragnea? Cei doi s-au iubit timp de opt ani, iar la scurt timp după ce fostul politician a ieșit din închisoare, s-au despărțit. Motivul ar fi fost infidelitatea blondinei, care ar fi fost de ceva timp.

21 feb. 2023, 18:28
Irina Tănase suferă după Liviu Dragnea? Mesajul postat pe Instagram: „Nu știu încotro mă îndrept”
Irina Tănase suferă după Liviu Dragnea?

Irina Tănase suferă după Liviu Dragnea? Tânăra are acum 29 de ani și este extrem de discretă cu viața ei particulară. Recent, a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare, în care pare debusolată după relația lungă pe care a avut-o cu fostul lider PSD.

Irina Tănase suferă după Liviu Dragnea?

Poate că nu știu încotro mă îndrept, însă  am ales să mă bucur de călătorie”, a postat Irina Dragnea, pe pagina sa de Instagram. Irina a revenit pe rețelele de socializare după o pauză destul de lungă, de aproape un an.

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.

Citește și: Cum a aflat Liviu Dragnea că Irina Tănase l-a înşelat. Cine a fost cel care i-a prezentat probele trădării

Cu cine ar fi înlocuit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase

Cei doi au trecut prin multe momente dificile, dar se pare că fostul politician ar fi suspectat-o de trădare.  Fostul lider PSD ar fi părăsit-o pe Irina prin intermediul unui SMS, apoi ar fi blocat-o fără să-i dea dreptul la replică.

Liviu Dragnea pare că nu a pierdut vremea şi ar avea o nouă iubită tânără. Buzoianca Oana Leonte, tânăra profesoară de franceză, este dovada că APP, partidul lui Liviu Dragnea, chiar aduce generația nouă în politica românească. Şi nu numai, dacă ar fi să dăm crezare bârfelor din culisele politicii româneşti. Oficial, nici fostul lider PSD, nici tânăra politician din APP nu au confirmat relaţia.

Aceasta a absolvit facultatea de limbi străine și are 25 de ani. „De mai bine de jumatate de an Alianta Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casa, si cumva eu imi doresc foarte mult sa atrag langa mine foarte multi tineri.”