Irina Tănase, vizită la medicul estetician. Cu cine a fost fotografiată iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a făcut o vizită la medicul estetician. Şi nu singură, împreună cu verişoara ei, Andreea Radu, iubita lui Darius Vâlcov. Cele două au ieşit cu zâmbetul pe buze din clinică, semn că răspunsurile de la doctor au fost pe măsura aşteptărilor.

04 feb. 2021, 09:02
Irina Tănase, vizită la medicul estetician. Cu cine a fost fotografiată iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase

a făcut o vizită la medicul estetician. În timp ce fostul lider PSD își ispășește pedeapsa în spatele gratiilor, Irina Tănase dă semn că ar fi interesată de o intervenție chirurgicală sau poate doar a însoţit-o pe verișoara ei, nimeni alta decât iubita lui Darius Vâlcov.

Cele două au fost fotografiate de Cancan.ro la clinica unuia dintre cei mai renumiți consilieri medicali din Capitală, Ensar Duman. După aproximativ o oră, timp în care ar fi discutat cu acesta, au părăsit zâmbitoare locația din nordul Capitalei.

Irina Tănase, revoltată de acuzaţiile aduse lui Dragnea

Irina Tănase este revoltată de acuzaţiile aduse logodnicului său, Liviu Dragnea şi a făcut noi declaraţii despre dosarul de la DNA a politicianului, în care este este pus sub acuzare în cazul vizitei în SUA, când a fost prezent la ceremonia de învestire a lui Donald Trump.

Citeşte şi: Irina Tănase: „Liviu Dragnea şi fratele meu s-au întâlnit de trei ori şi s-au salutat din complezenţă”

N-am primit încă dosarul, dar am citit ordonanța prin care s-a început urmărirea penală. Există niște povești, beletristică. Există acolo o acuzație, că Liviu ar fi ajutat o firmă americană să câștige un contract militar.

Este vorba despre un contract care nu s-a realizat. Această firmă a mers la Ministerul Apărării și Ministerul Economiei cu ambasadorul SUA de atunci, Hans Klemm. Nu înseamnă că trebuie să facem țap ispășitor din Liviu Dragnea. Sunt lucruri care pot fi verificate”, a spus Irina Tănase la România TV.

Irina Tănase şi verişoara ei, Andreea Radu

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost citat la Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care se investighează prezenţa sa la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017. Dragnea este urmărit penal de procurorii DNA într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi folosire a influenţei sau autorităţii.

Ce spune Irina Tănase despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

I s-au făcut patru RMN-uri pe care le solicita de șase luni. Nu știm care sunt rezultatele… Deși el e pacientul, nu i se comunică nimic. Când a plecat de la clinică, rezultatele le-au preluat agenții care au fost cu el și le-au dat medicilor de la penitenciar. Nu știm nimic despre rezultate.”, a mai spus Irina Tănase la Realitatea Plus, joi.