Irinel Columbeanu a dezvăluit secretul. Cu ce le-a cucerit pe femei: „Așa mi s-ar părea corect”

Irinel Columbeanu a dezvăluit secretul. Chiar dacă şi-a pierdut toată averea şi nu se mai bucură de popularitatea pe care o avea în urmă cu câţiva ani, omul de afaceri nu a dispărut din peisajul monden.

17 mai 2022, 19:52
Irinel Columbeanu a dezvăluit secretul. Cu ce le-a cucerit pe femei: „Așa mi s-ar părea corect”
Cu ce le-a cucerit Irinel Columbeanu pe femei

Irinel Columbeanu a dezvăluit secretul. Fostul soț al Monicăi Gabor a devenit notoriu după ce s-a căsătorit cu vedeta. Diferenţa mare de vârstă dintre ei, extravaganţele pe care le făceau şi multe alte lucruri i-au propulsat pe cei doi în atenţia maximă a publicului. Irinel i-a cucerit inima Monicăi, iar din căsnicia lor a rezultat o fetiță. S-au despărțit în 2011, iar de-atunci, omul de afaceri a mai avut relații cu tinere.

Irinel Columbeanu a dezvăluit secretul

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Irinel Columbeanu a răspuns la o mulțime de întrebări controversate. „Care crede Irinel că este motivul pentru care a avut lipici la femei? Banii sau șarmul?”, este întrebarea la care omul de afaceri a răspuns cât se poate de sincer.

„Aici ar trebui să răspundă ele. Așa mi s-ar părea corect, căci întrebarea li se adresează lor. Dar o să răspund eu în locul lor. Ce ați spus… banii sau șarmul? Eu zic șarmul.”, a menționat Irinel Columbeanu la KANAL D.

Citeşte şi: Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: „Am căzut pe jos”

Irinel Columbeanu nu şi-a vizitat niciodată fiica în America

Irinel Columbeanu spune că are o relație foarte bună cu fiica lui Irina, în vârstă de 15 ani, şi recunoaşte că şi-ar dori să o vadă mai des, nu doar când e adusă de mama ei în România. Întrebat de ce nu merge chiar el în SUA să-şi viziteze fiica, Irinel Columbeanu a spus: „O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri nevinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”.

Irinel Columbeanu şi-a invitat fosta soție, pe Monica Gabor, la lansarea cărții sale, însă aceasta nu a mers la eveniment. În ciuda acestor aspecte, el susţine că relaţia cu Monica este foarte bună. „Am vorbit recent despre mai multe amintiri. Despre misterele Parisului, asta ca să evoc un alt festival de carte. În toamna anului 2005 cred că am fost împreună acolo”, a spus Irinel, la Antena Stars.