Irinel Columbeanu a plecat să o viziteze pe Irinuca în SUA. Fostul afacerist nu și-ar fi permis biletul de avion, acesta fiind plătit de altcineva

Irinel Columbeanu își vizitează fiica după cinci ani în care nu s-au văzut. Fostul afacerist nu și-ar fi permis să cumpere biletul de avion.

14 iun. 2023, 16:31
Irinel Columbeanu a plecat să o viziteze pe Irinuca în SUA. Fostul afacerist nu și-ar fi permis biletul de avion, acesta fiind plătit de altcineva
Irinel Columbeanu a plecat în SUA

Fostul afacerist a plecat în SUA pentru a-și vizita fiica, după cinci ani în care nu s-au văzut deloc. Irinel Columbeanu este falimentat, după ce a risipit o avere ce se estima la 60 de milioane de dolari în anii 2000, iar acum nu și-ar fi permis nici să cumpere biletul de avion.

Fiica sa, Irinuca, are acum 16 ani și conduce o mașină de lux. Biletul de avion ar fi fost plătit de actualul soț al Monicăi Gabor, Mr. Pink, afaceristul chinez din SUA. Irinel și-ar fi refăcut și el viața, cunoscând-o pe noua lui parteneră, Ani, în timpul unei vacanțe în Deltă.

Citește și: Ce s-a ales de fostul conac al lui Irinel Columbeanu, evaluat la 4 milioane de euro. Cum ar putea Irinel să-şi recupereze proprietatea

„Irina e elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Șofează cu mare plăcere. Își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina. Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o.

Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămână, pe 20 iunie”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.

Citește și: Prima imagine cu noua iubită milionară a lui Irinel Columbeanu. Cum arată şi ce afaceri are FOTO

Despre noua iubită, Irinel are numai cuvinte de laudă, însă, ea nu dorește să dea amănunte din viața sa.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a mai spus el.