Irinel Columbeanu, bun de plată după un accident rutier. Vezi cât scoate din buzunar

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost implicat într-un accident rutier pentru care acum trebuie să plătească, firma de asigurări din Germania, la care avea poliţă, nefiind reprezentată în România.

RomaniaTV.net
11 dec. 2011, 17:57
Irinel Columbeanu, bun de plată după un accident rutier. Vezi cât scoate din buzunar

Irinel Columbeanu trebuie să plătească daune în valoare de peste 24.000 de lei, plus cheltuieli de judecată de 3.000 de lei, unei societăţi comerciale din Caransebeş cu camionul căreia s-a ciocnit în urmă cu cinci ani. Este decizia Tribunalului Caransebeş, luată după cinci ani de la accident.

Omul de afaceri a lăsat pentru avariile pe care le-a produs o asigurare emisă în Germania, dar firma respectivă nu avea corespondent în România, iar Columbeanu a refuzat să scoată bani din buzunar, câtă vreme era asigurat. De aici până la tribunal a fost doar un pas, iar firma din Caransebeş a trebuit să-şi repare vehiculul pe cont propriu.

Acum procesul s-a încheiat şi, potrivit instanţei, Irinel Columbeanu este bun de plată.

„Judecătoria Caransebeş s-a pronunţat cu privire la acţiunea civilă fondată în cauză, aceasta a fost admisă în parte şi, în consecinţă, pârâtul a fost obligat să plătească reclamantei suma de 24.158 de lei”, a declarat judecătorul Rustin Cisac.

Decizia magistraţilor din Caransebeş poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la data comunicării.