Irinel Columbeanu, cu judecătorii acasă la Monica Gabor VIDEO

Omul de afaceri Irinel Columbeanu le-a cerut judecătorilor care instrumentează cazul privind custodia fiicei sale să meargă personal acasă la fosta sa soţie, Monica Gabor, pentru a vedea unde susţine aceasta că ar putea să o crească pe Irina. Judecătorii au ajuns la apartamentul fostei doamne Columbeanu în jurul orei 15.00, urmaţi la scurt timp de Irinel Columbeanu.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 11:41
Irinel Columbeanu, cu judecătorii acasă la Monica Gabor VIDEO

Vineri a avut loc un nou termen în procesul privind custodia fiicei lui Irinel Columbeanu cu fosta sa soţie, Monica Gabor. Dacă modelul a prezentat instanţei acte prin care vrea să demonstreze că are o locuinţă în care ar putea să-şi crească fiica, aflată acum în custodia tatălui, omul de afaceri a contraatacat şi le-a cerut judecătorilor să meargă personal, în afara anchetei sociale care va fi oricum demarată, la apartamentul pentru care s-au prezentat documentele.

Magistraţii au fost de acord cu sugestia lui Irinel Columbeanu, iar vineri, în jurul orei 15.00, au ajuns la locuinţa Monicăi Gabor, unde au refuzat, însă, să discute cu reprezentanţii mass-media. La scurt timp după judecători a ajuns şi Irinel Columbeanu, cu tot cu ruleta din dotare.  „Nu am emoţii. Am şi o ruletă, eu sunt pregătit tot timpul pentru orice situaţie. Dar nu pentru asta am venit. Am venit să-i văd camera roz, să admir cei 280 de metri pătraţi şi tot ce e mult mai frumos decât la Izvorani. Nu e frumos.. nu va fi frumos când Irina va vedea că mama ei i-a numit tatăl «aurolac»”, a spus Irinel Columbeanu, înainte de a urca în apartamentul fostei sale soţii.

În prealabil, Irinel Columbeanu a explicat la România TV că faptul că judecătorii au acceptat propunerea sa de a merge la apartamentul fostei sale soţii este un „bonus” pe care i l-au oferit pentru simplul fapt că astfel va avea ocazia să vadă unde locuieşte fetiţa sa atunci când, potrivit hotărârii judecătoreşti, merge să locuiască cu mama ei: „Pentru mine e un «bonus» pe care l-am primit din partea instanţei pentru că voi avea şi eu ocazia să văd unde ar trebui să locuiască Irina în primele două weekend-uri ale fiecărei luni. Pentru că nu am fost niciodată primit în acel apartament„.

Totodată, omul de afaceri a explicat şi că motivul pentru care a cerut să se facă aceste verificări îl constituie neconcordanţele dintre extrasul de carte funciară al apartamentului şi actele depuse la tribunal.

„Am luat şi eu un extras de carte funciară la numărul indicat în contractul de barter pe care doamna Gabor îl are cu firma care este proprietara acelui mare bloc, care mai este şi ipotecat. Am constatat cu stupoare că în certificatul de carte funciară este indicat alt număr de apartament decât în acte, alt etaj, 14 în loc de 11, şi, dacă nu mă înşel, erau inadvertenţe şi cu scara blocului. Plus că se pare că e vorba de o suprafaţă mult mai mică decât cea de 280 de metri, în cartea funciară scrie că ar fi 98 de metri pătraţi. Eu am sesizat aceste inadvertenţe, nu că ar fi condiţii de nelocuit. Asta va stabili ancheta socială. Dar înainte de asta am vrut să ne lămurim unde e apartamentul unde se va face ancheta”, a punctat Columbeanu.