Irinel Columbeanu, de nerecunoscut după ce a suferit un AVC. Cum a ajuns să arate afaceristul care în trecut se afișa la braț cu cele mai râvnite femei din showbiz

Irinel Columbeanu arată complet schimbat la vârsta de 66 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

26 aug. 2023, 12:47
Irinel Columbeanu, de nerecunoscut după ce a suferit un AVC. Cum a ajuns să arate afaceristul care în trecut se afișa la braț cu cele mai râvnite femei din showbiz
Cum a ajuns să arate Irinel Columbeanu, după ce a suferit un AVC

Invitat la emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu a vorbit despre deciziile care l-au afectat de-a lungul vieții, pe care acum le regretă. El este, cu siguranță, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din lumea mondenă. În trecut, a ținut paginile tabloidelor vii, în special în timpul mariajului cu Monica Gabor, potrivit Kanal D.

Omul de afaceri are 66 de ani, iar vârsta începe să-și spună cuvântul, mai ales după ce a suferit un atac vascular cerebral.

Citește și: Primele imagini cu Irinel Columbeanu și fiica lui, la cinci ani după ce s-au văzut ultima dată. Ce i-a spus Irina prima dată când s-au reîntâlnit

Acum mai bine de un an, Irinel Columbeanu a suferit un AVC, motiv pentru care a fost operat de urgență și pus sub tratament. Chiar dacă parcursul afaceristului părea să fie unul bun, acum au apărut schimbări semnificative la nivel fizic.

În timpul emisiunii, Irinel Columbeanu a avut diverse dificultăți care apar odată cu efectele unui AVC – greutatea în mișacare, răspunsuri întârziate sau scurte. Totodată, afaceristul nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și are dificultăți în a-și duce paharul la gură.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irinel Columbeanu. Chiar el a făcut anunțul: „Doamna psiholog a venit la mine”

Unul dintre cele mai mari regrete ale afaceristului a fost decizia de a candida la Primăria Capitalei, împotriva lui Sorin Oprescu, fiind de părere că acest lucru i-a atras tot ghinionul, ajungând să trăiască aproape de pe o zi de alta.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu.