Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irinel Columbeanu. Chiar el a făcut anunțul: „Doamna psiholog a venit la mine”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irinel Columbeanu. În urmă cu câteva luni, fostul milionar de Izvorani a împlinit 66 de ani și spunea că se simte foarte bine. Ei bine, trecerea anilor, dar și lipsurile financiare i-au deteriorat sănătatea, iar de ceva vreme se confruntă cu pierderi de memorie.

21 aug. 2023, 22:59
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irinel Columbeanu. Chiar el a făcut anunțul: „Doamna psiholog a venit la mine”
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irinel Columbeanu

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irinel Columbeanu. Deși nu a vrut să spună adevărul până acum, de curând s-a aflat faptul că omul de afaceri a fost afectat de înaintarea în vârstă. Fostul soț al Monicăi Gabor și-a deschis sufletul și a mărturisit că se confruntă, de ceva timp, cu pierderi de memorie, fiind nevoit să urmeze un tratament.

Citește și: Primele imagini cu Irinel Columbeanu și fiica lui, la cinci ani după ce s-au văzut ultima dată. Ce i-a spus Irina prima dată când s-au reîntâlnit

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Irinel Columbeanu

Pe de altă parte, fostul milionar se declară optimist și spune că nu suferă de vreo altă afecțiune mai gravă, ci mai uită, uneori, lucruri. „Doamna psiholog a venit dânsa la mine și mi-a adus niște medicamente pentru memorie. Am început să uit, am multe lucruri pe cap. Iau mult tratament pentru asta, pentru memorie, și niște vitamine. Altă afecțiune nu am, sunt ok”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan.ro.

Acesta și-a pierdut averea, iar în prezent duce o viață modestă. Abia acum, Irinel Columbeanu a mărturisit care a fost greșeala care l-a ruinat, şi anume investiția nesăbuită pe care a făcut-o în fabrica de la Târgu Cărbunești.

Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren.

Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală. A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns”, a spus Irinel Columbeanu.