Irinel Columbeanu, despre incendiul de la vila Izvorani: „A fost un furt deghizat”

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre incendiul de la vila Izvorani, care a avut loc în urmă cu cinci luni. Celebra casă s-a făcut scrum, iar afaceristul susţine că incidentul a fost "un furt deghizat", deoarece lipseşte o frescă, realizată de Sabin Bălașa.

30 mart. 2021, 08:56
Irinel Columbeanu, despre incendiul de la vila Izvorani: „A fost un furt deghizat”

Irinel Columbeanu, despre incendiul de la vila Izvorani. „A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.‘, a declarat Irinel Columbeanu.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu dă cărţile pe faţă despre divorţul de Monica Gabor: Care a fost adevăratul motiv pentru care şi-au spus ADIO!

Irinel Columbeanu, despre incendiul de la vila Izvorani

Irinel Columbeanu dezvăluia că vila de la izvorani nu-i mai aparține din 2009. Ba mai mult, aceasta nu ar fi fost asigurată.

Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu.

 Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului.

Am fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, mai spunea Irinel Columbeanu la Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu este mândru de Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor

au divorțat acum 11 ani. La acea vreme, fiica lor de doar trei ani a rămas în grija tatălui, dar situația s-a schimbat când afaceristul a întâmpinat probleme financiare.

Afaceristul a dezvăluit că are o relație bună cu Monica Gabor, deși divorțul celor doi a fost unul cu scandal. Afaceristul și fosta soție s-au văzut recent, în România.

Irina Columbeanu locuiește acum în America alături de mama ei, de iubitul mamei, Mr. Pink, dar și de fratele vitreg. Merge la școală și ține legătura cu tatăl ei online. Irinel Columbeanu a declarat că a luat o decizie bună când a trimis-o la mama ei în America.

Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu la Prima TV.