Irinel Columbeanu, despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink și viitorul Irinucăi: „Nu va renunța”

Irinel Columbeanu a comentat zvonurile divorțului dintre Monica Gabor, mama fetiței sale, și Mr. Pink, dar a făcut dezvăluiri și despre cum și-a pierdut averea și cum se împacă cu dorul de Irinuca.

20 aug. 2021, 18:15
Irinel Columbeanu, despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink și viitorul Irinucăi: „Nu va renunța”

Întrebat ce părere are despre Monica Gabor și cum privește despărțirea de Mr. Pink, Irinel Columbeanu a declarat că „Este inteligent temperamentală. Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța”.

Irinel a dezvăluit că nu și-a mai văzut fiica din vara anului 2018, dar în rest se văd în fiecare seară virtual. „Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie”, a mărturisit el pentru Ciao.

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical după ce și-a pierdut averea. A fost nevoit să se mute din celebra vilă de la Izvorani într-un apartament de două camere, unde stă cu chirie, dar spune că s-a obișnuit cu noua lui viață. „Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit”, a explicat Irinel.

Câți prieteni v-au rămas aproape de când v-ați pierdut averea?

„Fără a-i număra (nici nu aș avea cum, îmi place să cred că nu am apucat să îi cunosc personal pe toți), aceiași cu adevărat prieteni și înainte”.

Ce ați învățat dumneavoastră din această experiență de viață și ce sfaturi le dați celor care credeți că nu ar trebui să ajungă cum sunteți dumneavoastră acum?

„Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață”.

Citiți și Monica Gabor și Irinel Columbeanu, târâți în fața judecătorilor. Se eschivează de la plata datoriilor către stat