Irinel Columbeanu, dat în judecată pentru facturi neachitate: „Cum o casă nelocuită, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou”

Irinel Columbeanu tună şi fulgeră. Fostul soţ al Monicăi Gabor a fost dat în judecată pentru facturile neachite la energie electrică, chiar dacă a rămas fără vila din Izvorani după un incendiu care a distrus-o total. 

02 iun. 2022, 12:26

Irinel Columbeanu are din nou probleme cu banii. Fostul milionar riscă să fie executat silit de un furnizor de energie care vrea să recupereze banii pe o factură neachitată în valoare de 530 lei la curent electric pentru vila din Izvorani, care a ars din temelii în urmă cu doi ani.

„Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși! Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva. Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii?

Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou? Suma oricum e mică, 530 de lei, cred că o să o achit, decât să-mi pierd timpul prin tribunale.

Citeşte şi: Nu mai e nici el ce a fost! Motivul incredibil din cauza căruia Irinel Columbeanu a ajuns în fața judecătorilor

E posibil însă să mă trezesc și după cu alte facturi. Nu știu ce să fac, o să mă interesez. Probabil un recurs, o expertiză să se vadă că acolo nu-i curent.

O țară întreagă e jecmănită pe față de acești furnizori de utilități și de cei care-i lasă să facă așa. Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice. Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, mărturisiri emoționante, după operația de AVC! “Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict”