Irinel Columbeanu își caută iubită. Ce criterii trebuie să îndeplinească: „Atâta tot”

Irinel Columbeanu își caută iubită. Fostul milionar de la Izvorani nu mai are parte de viața luxoasă pe care o avea în urmă ceva timp, astfel, nici domnișoarele nu îi mai dau târcoale, așa cum era obișnuit.

28 feb. 2023, 08:29
Irinel Columbeanu își caută iubită. Ce criterii trebuie să îndeplinească: „Atâta tot”
Irinel Columbeanu își caută iubită

Irinel Columbeanu își caută iubită. În vârstă de 65 de ani, fostul milionar anunță că e singur, dar că își dorește o iubită. Nu a mai apărut alături de vreo domnișoară de aproximativ doi ani de zile, de când s-a despărțit de Oana Cojocaru, care era cu 40 de ani mai tânără decât el.

Irinel Columbeanu își caută iubită

De Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete, cele două sărbători care celebrează iubirea, Irinel Columbeanu a fost singur. „Nu sărbătoresc Dragobetele! Anul acesta sunt singur, nu am iubită, nu sunt cu nimeni, nu mai sunt cu Oana! Un an de Dragobete singur, unul cu cineva și tot așa. Așa a fost să fie anul acesta”, a declarat el pentru Click.ro.

Chiar și așa, omul de afaceri își dorește să își găsească jumătatea. Spune că nici nu are pretenții prea mari de la viitoarea iubită. „Îmi doresc pe cineva în viața mea, normal, dacă este să fie! Viitoarea persoană de lângă mine nu trebuie să fie în niciun fel sau să arate într-un fel anume… într-un mod deosebit. Trebuie doar să ne înțelegem, atâta tot‘, a mai zis el.

Citește și: Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica sa. Care este planul pe care l-a pus la cale afaceristul împreună cu Monica Gabor pentru viitorul Irinei

Irinel Columbeanu, căutat de recuperatori

Recent, o bancă și o societate de executori l-au chemat în judecată pe fostul afacerist, care a ajuns să trăiască simplu, ca un om de rând. Din cauza datoriilor, Irinel Columbeanu a pierdut vila din apropierea Capitalei, iar acum locuiește cu chirie, într-un apartament cu două camere din cartierul Colentina. Acum, este implicat într-un dosar validare poprire în legătură cu fabrica Turbocim SRL, care i-a adus, practic, falimentul.

Potrivit Cancan, executorii judecătorești și Vista Bank, fostă Marfin Bank, instituția bancară care l-a credidat la momentul respectiv, luptă pentru a recupera datoriile de la Irinel Columbeanu, iar  executarea silită în acest dosar a fost încuviințată prin două încheieri succesive, de Judecătoria Buftea și Judecătoria Sectorului 1 București. Ca atare, petenta avea posibilitatea de a alege una dintre instanțe să soluționeze cererea de validare a popririi. A optat pentru Judecătoria Sectorului 1 București.

Adresa de înființare a popririi a fost comunicată terțului poprit (Turbocim SRL) pe 9 septembrie 2022, dar acesta nu s-a conformat obligațiilor legale și nu a furnizat niciun răspuns executorului judecătoresc. Prin urmare, Judecătoria Sectorului 1 București a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Judecătoriei Buftea, care, însă, a invocat, din oficiu, excepția necompetenței teritoriale a instanței.