Irinel Columbeanu îşi pune nădejdea în „imprecaţii” şi mizează pe cei care au lipsit de la vot VIDEO

Omul de afaceri, Irinel Columbeanu, a anunţat că este decis sa candideze la Primăria Capitalei, ca independent. Singurul contracandidat de care îi este teamă lui Columbeanu este Elena Udrea.

RomaniaTV.net
03 ian. 2012, 18:21

Irinel Columbeanu a declarat, în exclusivitate, la România TV, că încă nu şi-a format o echipă, dar că are totul bine pus la punct pentru a candida pentru postul de primar al Capitalei.

Irinel Columbeanu a spus că va miza pe electoratul care până acum nu a mers la vot.

Mizez pe partea de electorat care a lipsit până acum de la vot. Acesta e motivul pentru care am postat anunţul pe YouTube, pentru ca cel care se uită şi vrea să vadă să înţeleagă că atâta timp cât te duci la vot ai posibilitatea să îţi alegi viitorul, iar în cabină eşti singur. Ieşirea lor în masă la vot sunt convins că va fi generată poate şi de imprecaţiile mele, cât mai ales de situaţia precară în care ne aflăm toţi şi atunci hai să mai votăm o dată şi să votăm cât mai mulţi„, a declarat Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a explicat şi de ce a ales să facă anunţul pe YouTube: „Am ales această cale fiindcă este mai directă între cine vrea să se facă auzit dar şi pentru cei care vor să îl audă. Am ales această scurtătură media care va fi continuată pe blogul meu. Apoi am transmis un sms jurnaliştilor a căror adresă de e-mail nu o aveam. Am încercat să evit o situaţie în care să fiu sau să nu fiu favoritul unei entităţi media”.

Irinel Columbeanu s-a arătat deranjat de sfatul sociologului Marius Pieleanu de a candida la un sector din Bucureşti pentru a câştiga şi a răspus acid: „Puteam să candidez la Primăria Ciolpani că era mai uşor, dar mie imi plac provocările„.

Singurul contracandidat de care îi este teamă lui Columbeanu este Elena Udrea.

Dat fiind faptul că un pic mai mult decât jumătate dintre alegători sunt femei, cred că ar schimba destul de dramatic alchimia acestor alegeri.

 


loading...
Partenerii noștri