Viorel a răbufnit după ce a aflat că Oana Lis a vorbit cu Irinel Columbeanu: „Nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea”

Irinel Columbeanu a adus ceartă în familia Lis. Viorel a răbufnit după ce a aflat că Oana a vorbit cu fostul milionar și a spus tot ce avea pe suflet.

21 feb. 2024, 16:55
Viorel a răbufnit după ce a aflat că Oana Lis a vorbit cu Irinel Columbeanu: „Nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea”
Irinel Columbeanu, motiv de ceartă între Viorel și Oana Lis

Viorel Lis a fost răsfățat de soția sa, Oana Lis, cu ocazia zilei de naștere. Însă, ziua lui nu a fost lipsită de momente mai puțin plăcute. El a aflat că Oana a vorbit cu Irinel Columbeanu, lucru care nu i-a picat deloc bine.

Fostul edil al Capitalei a împlinit 81 de ani, iar alături i-au fost soția și câțiva prieteni apropiați. acesta și-a petrecut ziua de naștere acasă, dar și într-unul din locurile sale preferate – la păcănele.

Citește și: Oana Lis, cadou special la împlinirea vârstei de 81 de ani: „L-am dus pe Viorel la păcănele”

Oana Lis este mereu alături de Viorel și are grijă ca acestuia să nu-i lipsească nimic. De ziua lui, ea a vrut să îl facă pe soțul ei să se simtă mai bine, dar, la un moment dat, ceva l-a deranjat pe acesta. Viorel a aflat că Oana a vorbit cu Irinel Columbeanu. Acesta nu a înțeles de ce soția lui a trebuit să empatizeze cu fostul milionar de la Izvorani.

Oana Lis a fost la fel de sinceră ca de obicei și a recunoscut că povestea lui Irinel Columbeanu a emoționat-o. Aceasta nu se aștepta ca fpstul soț al Monicăi Gabor să ajungă la azil, mai ales că avea o avere impresionantă.

Viorel Lis a tratat ca pe o glumă și nu s-a supărat pe gestul făcut de soția lui. La un moment dat, acesta nu s-a mai putut abține și a răbufnit. El s-a arătat deranjat și a ținut să puncteze și motivul pentru care nu îi pare rău de situația lui Irinel Columbeanu.

Citește și: Din ce câștigă Oana Lis banii. Vedeta îi dă pe toți pe tratamentul lui Viorel Lis: „Mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins”

El susține că Irinel Columbeanu ar fi ajuns la azil din cauza viciului său – femeile: „Pentru că a avut bani grămadă și nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea?”, a spus Viorel Lis, potrivit wowbiz.ro.

Spre deosebire de Irinel Columbeanu, Viorel Lis poate sta liniștit, pentru că nu va ajunge niciodată la azil. Oana a garantat că va avea mereu grijă de el acasă pentru că este cea mai importantă persoană din viața ei.