Irinel Columbeanu o face praf pe Anna Lesko. Fosta sa iubită nu l-a mai băgat în seamă după ce a devenit falit

Irinel Columbeanu a ajuns falit şi nu are bani nici măcar să achite azilul la care s-a internat. Acum o acuză pe una dintre fostele sale iubite, Anna Lesko, că nu s-a interesat de soarta lui!

17 oct. 2023, 12:05
Irinel Columbeanu o face praf pe Anna Lesko. Fosta sa iubită nu l-a mai băgat în seamă după ce a devenit falit
Irinel Columbeanu o face praf pe Anna Lesko. Fosta sa iubită nu l-a mai băgat în seamă după ce a devenit falit

Irinel Columbeanu o face praf pe Anna Lesko. Pe vremea cânnd învârtea milioanele de euro cu lopata, Irinel Columbeanu făcea cuceriri după cuceriri în lumea mondenă a Capitalei. Una dintre iubitele sale de la acea vreme a fost cântăreaţa Anna Lesko, despre care spune acum că nu l-a contactat, nici măcar după ce a ajuns la azilul Sf. Ioan.

„Pe Anna Lesko o urmăresc pe Instagram, ăsta a fost singurul mod de a comunica. Nu vreau să fac niciun proces de intenție. Dacă intenția lor există, eu oricând aș răspunde la orice mesaj. Sunt oameni care au sărit în ajutor, medicamentația a rămas aceeași, nu am voie să beau cafea, asistentele de acolo sunt foarte drăguțe”, a spus Irinel Columbeanu.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu dezminte zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite. Care este cea mai mare dorință a fostului om de afaceri, după ce a ajuns la azil: „M-a distrus financiar”

Fostul milionar de la Izvorani a precizat că nici fosta soție Monica Columbeanu, nici actualul soț al acesteia, Mr. Pink, nu s-au oferit să îl ajute, singura cu care ține legătura fiind fiica lui, Irina: „Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”.

Citeşte şi: Olga Originala vrea să se mărite cu Irinel Columbeanu. Celebrul ei frate a făcut anunţul: „Îi dăm o cameră în casa mare, mâncare, băutură, avem grijă de el” VIDEO

„Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit”, a mai spus Irinel Columbeanu.