Irinel Columbeanu, pus la zid după ce a plecat de la azil din nou! „Te milogeşti, dar te postezi ca un şmecher cu bani!”

Ultimul an a fost unul foarte greu pentru Irinel Columbeanu care după ce și-a pierdut toată averea a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești. În ultima perioadă, fostul milionar a fost aspru criticat de românii care nu mai sunt impresionați de drama lui și asta pentru că a ieșit în mod frecvent de la azil.

29 nov. 2023, 10:06
Irinel Columbeanu, pus la zid după ce a plecat de la azil din nou! „Te milogeşti, dar te postezi ca un şmecher cu bani!”
Irinel Columbeanu, pus la zid după ce a plecat de la azil din nou!

Irinel Columbeanu, pus la zid după ce a plecat de la azil din nou! În urmă cu câteva zile, fostul milionar de la Izvorani a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare la frizer ori la cafea împreună cu un prieten.

Citește și Gigi Becali, avertizat după ce l-a atacat pe Irinel Columbeanu: „Acela e semn de la Dumnezeu, să nu mai judece”

Irinel Columbeanu, pus la zid după ce a plecat de la azil din nou!

Postarea lui nu a fost însă apreciată de internauții care l-au criticat aspru pentru ultimele sale ieșiri. Foarte mulți români nu înțeleg de ce omul de afaceri nu stă liniștit la azil și iese aproape zilnic.

„Nu mai are bani și s-a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă”, „Cine ți-a plătit pizza de data asta?”, „Și zici că n-ai bani”, „Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani”, „Parcă murea de foame”, „Te-ai făcut influencer?”, „Bine ai venit în lumea reală! Cum te simți când trăiești precum mulți români?”, au fost o parte dintre comentariile dure pe care le-a primit fostul om de afaceri.

Cu toate acestea, criticile internauților nu l-au deranjat pe Irinel Columbeanu care se pare că stă la azil pe banii românilor. În urmă cu ceva timp, Ion Cassian, proprietarul azilului din Ghermănești, a dezvăluit că foarte mulți oameni l-au sunat pentru a face donații pentru fostul milionar.

„În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță, totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul”, a declarat Ion Casian, conform spynews.ro.

Citește și Irinel Columbeanu s-a iubit cu o prințesă! Ce spune femeia de viță nobilă despre fostul milionar