Irinel Columbeanu riscă să fie EVACUAT din apartamentul închiriat cu 400 de euro. Omul de afaceri nu a plătit chiria de 6 luni

Irinel Columbeanu trece prin momente cumplite după ce averea sa a început să scadă de la an la an, dar mai ales după ce şi-a scos la vânzare faimosul Bentley, iar vila de la Izvorani a fost pusă sub sechestru.

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 06:52
Irinel Columbeanu riscă să fie EVACUAT din apartamentul închiriat cu 400 de euro. Omul de afaceri nu a plătit chiria de 6 luni

Irinel Columbeanu a renunţat la vila de la Izvorani după ce i-a fost sechestrat-o banca, luând decizia de a se muta într-un apartament de două camere din complexul Cosmopolis. Conform surselor cancan.ro, Irinel Columbeanu nu şi-a mai achitat chiria de 6 luni, existând probleme şi la întreţinere. Din acest motiv, afaceristul riscă să fie evacuat din apartament.

Citeşte şi: Câţi bani a primit Irinel Columeanu de la Antena 1, ca să participe la Asia Express

La sfârşitul anului 2019, omul de afaceri şi-a vândut maşina pe care a achiziţionat-o în urmă cu 15 ani cu preţul de 240.000 de euro. Anunţul a fost postat pe un site dedicat, fiind scoasă la vânzare cu 29.000 de euro. De asemenea, la sfârşitul anului 2019, Irinel s-a mutat în chirie în complexul Cosmopolis, părăsind vila de la Izvorani.

Irinel Columbeanu deţinea aproximativ 60 de milioane de euro în anul 2006. În 2007, cifra a ajuns la 150 de milioane de euro, însă în 2008 a scăzut la 40.000 de euro, în timp în 2009 a ajuns la 7 milioane de euro. Cu toate acestea, omul de afaceri a fost discret cu vedere la situaţia sa financiară.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu a câştigat procesul cu Monica Gabor, la 9 ani de la divorţ. Ce a decis instanţa

”Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate, nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea”, a circulat o informație în mass-media.