Irinel Columbeanu s-a despărţit de iubita tinerică. Primele declaraţii ale Oanei: „Nu mai suntem într-o relație, ne-am despărţit”

Irinel Columbeanu s-a despărţit iubita tinerică, Oana Cojocaru. Recent, fostul milionar a ajuns din nou în centrul atenţie, după ce a fost surprins în compania a două tinere, pe care le-ar fi dus în apartamentul său.

02 iun. 2021, 22:37
Irinel Columbeanu s-a despărţit de iubita tinerică. Primele declaraţii ale Oanei: „Nu mai suntem într-o relație, ne-am despărţit”
Irinel Columbeanu s-a despărţit iubita tinerică

Irinel Columbeanu s-a despărţit iubita tinerică. După escapadă amoroasă, Oana Cojocaru a avut o primă reacție privind acțiunile fostului ei partener. Tânăra nu a părut deloc afectată de acțiunile fostului ei partener și a precizat că nu are de ce să mai fie deranjată, dat fiind că între ei nu mai este nimic și s-au despărțit.

Citeşte şi: Imagini incredibile cu Irinel Columbeanu. Bea bere la doză şi cafea la pliculeţe

Irinel Columbeanu s-a despărţit iubita tinerică

Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze pentru că ne-am despărțit‘, a precizat Oana Cojocaru, potrivit Cancan.ro.

Irinel Columbeanu, cunoscut în trecut ca „miliardarul de la Izvorani”, s-a etalat cu o mașină scumpă și două femei frumoase, exact ca în vremurile de glorie.

Omul de afaceri pare că a revenit în forță, „miliardarul de la Izvorani” s-a afișat cu o mașină Range Rover de 50.000 de euro, în fața unui mall din nordul Capitalei, una dintre zonele preferate ale oamenilor bogați.

Această întâmplare este o surpriză neașteptată, având în vedere că în ultimii ani, viața lui Irinel Columbeanu nu mai are nimic de-a face cu luxul de altă dată. Cel care în vremurile de glorie fusese supranumit „miliardarul de la Izvorani” a trecut printr-o perioadă nefastă pe plan financiar.

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au cunoscut în urmă cu doar câțiva ani pe litoral. Pe atunci, bruneta defila pe podiumul Top Model România, așa că afaceristul a pus imediat ochii pe ea și și-a dorit să o cucerească, chiar dacă între ei era o diferență de vârstă de 40 de ani. Totuși, totul a mers bine între cei doi până în momentul în care fostul milionar de la Izvorani și-a pierdut averea.