Irinel Columbeanu tună și fulgeră! Ce spune despre zvonurile despre apărute în presă despre AVC-ul lui

Irinel Columbeanu dezvăluie adevărul. Afaceristul respinge speculațiile care au circulat recent și afirmă că nu a avut și nu are nicio problemă de sănătate.

05 sept. 2023, 10:12
Irinel Columbeanu tună și fulgeră! Ce spune despre zvonurile despre apărute în presă despre AVC-ul lui
Irinel Columbeanu, tună și fulgeră! Ce spune despre zonurile despre apărute în presă despre AVC-ul lui

Irinel Columbeanu este extrem de supărat pe anumite publicații care au răspândit informații false. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, el a dezvăluit detalii despre starea sa de sănătate și, de semenea, a discutat și despre cine a avut un impact negativ asupra situației sale financiare.

Citește și: De la prinț la cerșetor, declinul unuia dintre cei mai bogați oameni din România! Cine l-a adus la sapă de lemn pe Irinel Columbeanu. „Cred că l-am deranjat foarte tare”

Fostul soț al Monicăi Gabor a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre zvonurile care au circulat în ultima vreme, care sugerau că a fost diagnosticat cu probleme de sănătate. Afaceristul afirmă ferm că acestea sunt eronte și că nu a avut și nici nu are probleme de sănătate. Irinel Columbeanu este extrem de indignat de speculațiile care au cauzat îngrijorare inutilă printre cei apropiați lui.

„Am primit multe telefoane de la apropiați, care m-au întrebat dacă sunt bine, dacă e adevărat ce s-a scris în presă. Nu este adevărat, nu am făcut niciun atac cerebral. Nu știu de ce au apărut acele știri. Probabil pentru trafic. E doar o supoziție de-a mea, nu aș vrea să acuz pe nimeni. Pe mine m-a deranjat foarte tare. S-au speriat destul de rău oamenii care îmi sunt apropiați. Am primit foarte multe mesaje de compătimire, ca să spun așa. Eu le-am spus că nu au de ce să-și facă griji. Dacă acele zvonuri ar fi fost reale, nu aș mai fi putut să vorbesc așa în aceste momente. Eu nu am alte afecțiuni. Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog, pentru memorie. Asta e tot. Chiar am și ajutat alte persoane care aveau cunoștințe ce se confruntau cu aceste probleme de memorie. Le-am spus ce medicament iau eu, care mă ajută în acest sens”, a declarat Irinel Columbeanu.

Afaceristul de renume a avut o vară agitată, în program fiind inclusă și o vizită la fiica sa în America și o scurtă escapadă în Spania pentru a se întâlni cu un prieten. În privința proiectelor sale imediate, Iri exprimă dorința de a petrece timp pe malul mării în România în această toamnă. În plus, există posibilitatea ca fiica sa, Irina, să vină în vizită la el în timpul iernii.

„Am avut multe activități vara aceasta, am fost în America, am fost în Spania. Am vizitat un prieten marocan, în Spania, a fost foarte frumos acolo. Am fost într-un oraș deosebit, care seamănă cu litoralul nostru. Eu nu am reușit încă să ajung anul acesta la noi, pe litoral, dar poate voi reuși toamna aceasta. Eu am multe persoane pe care mă pot baza. Persoane care mă ajută necondiționat, la orice oră din zi sau din noapte. Sunt preocupați să mă protejeze. Am mulți prieteni. Pentru următoarea perioadă nu mi-am făcut planuri, nici nu prea am cu cine. Poate în iarnă va veni fiica mea, Irina, în vizită. Acum poate să vină, pentru că și-a obținut green card-ul. Iar asta mă bucură mult”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Fostul milionar de la Izvorani a făcut dezvăluiri neașteptate. Ne-a povestit că declinul său financiar s-a produs din pricina unui anumit domn. Iar acel domn, un nume sonor în peisajul politic, este chiar cel contra căruia a candidat Iri la primăria Bucureștiului.

“Proiectul cu cafeneaua nu s-a mai concretizat. Domnișoara care se ocupa a renunțat la această idee, pentru că nu avea loc de parcare. Iar de aceea nu erau nici clienți. Asta a fost soarta acelui proiect. Dacă aș dispune de sume considerabile de bani, aș investi într-un proiect mai deosebit. Am tot auzit de un fond care este folosit de mulți politicieni.

E un fond care se bazează pe vânzările de gaz. Asta mi se pare o chestie de viitor pentru țara noastră. În schimb, nu aș mai intra niciodată în politică. Mi se pare o lume în care te pot paște multe probleme. Așa cum am pățit și eu când am candidat la primăria Bucureștiului. De acolo mi s-au tras și problemele financiare.

Eram la mare cu fiica mea și cu una dintre fiicele lui Ilie Năstase. Atunci am primit scurt și sec o comunicare din partea băncii. Mi s-a spus că respectivul credit a fost declarat scadent. De atunci a început degringolada mea pe plan financiar. Știu că a fost cineva în spate.

Cineva a vrut să mă sape, a fost chiar domnul împotriva căruia am candidat. Este un nume foarte cunoscut în politică, dar nu aș vrea să aduc acuze pe care nu le pot susține. Eu am trecut peste, l-am iertat pe acel domn”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și: Irinel Columbeanu, de nerecunoscut după ce a suferit un AVC. Cum a ajuns să arate afaceristul care în trecut se afișa la braț cu cele mai râvnite femei din showbiz