Irinel Columbeanu va petrece primele sărbători de Paști în azil. Ce meniu va avea fostul ”crai” de Înviere

Irinel Columbeanu, cunoscut pentru trecutul său ca om de afaceri și lungul șir de femei superbe cu care se afișa, se află în centrul atenției dintr-un alt motiv în această perioadă de Paște.

14 apr. 2024, 23:26
Irinel Columbeanu va petrece primele sărbători de Paști în azil. Ce meniu va avea fostul ”crai” de Înviere

Confruntându-se cu probleme de sănătate și o pensie modestă de 2.000 de lei, Columbeanu s-a mutat în azil, unde a fost primit cu brațele deschise de prieteni și de proprietarul, Ion Cassian.

Irinel Columbeanu și-ar dori să fie alături de fiica sa, Irina Columbeanu, care se află în America, dar nu poate călători din cauza stării sale de sănătate, astfel că va petrece Paștele într-o atmosferă specială, alături de alți rezidenți ai azilului. Proprietarul azilului, Ion Cassian, a organizat o masă festivă de Paște, la care Irinel este așteptat cu ouă vopsite, miel la cuptor și alte bunătăți, conform declaratiilor sale pentru Playtech.

„Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech.

Citește și: Ce regretă cel mai mult Șerban Huidu: ”Mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus”

Deși a avut parte de o vizită specială de la fosta sa iubită, Oana Cojocaru, care l-a scos la o plimbare și l-a răsfățat cu o cină la un restaurant, Columbeanu preferă să își petreacă timpul la azil, unde se bucură de compania altor locatari și de atmosfera primitoare.

„La azil, lumea crede că este foarte rău. Dar, decât să fii bolnav și singur în casă, măcar aici e lume, sunt medici, mâncarea este bună, mănânc chiar și eu, o gust înainte, este stabilită de medici, pentru fiecare boală a pacienților. Românii se sperie de azil, dar în Occident nu este deloc așa. Chiar și milionarii din America, de la o vârstă, își părăsesc vilele și merg la cămine de bătrâni, unde socializează, sunt seri de vals, concursuri potrivite vârstei”, a declarat Cassian.

„Mă bucur că a venit Oana acum câteva zile pe la mine, a venit în vizită, la azil, unde stau eu, cu mașina ei, și am mers la un restaurant de pe marginea unui lac. Am stat cam o oră de vorbă cu ea, la restaurant. A fost foarte frumos, am depănat amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

Petrecerea de Paște la azilul din Ghermănești reprezintă o ocazie specială pentru Irinel Columbeanu de a se bucura de atmosfera festivă și de a socializa cu alți rezidenți și prieteni.

Citește și: Cine este primul iubit al Gabrielei Cristea, bărbatul care a ajutat-o la începutul carierei