Cine este primul iubit al Gabrielei Cristea, bărbatul care a ajutat-o la începutul carierei

În lumea agitată a televiziunii românești, Gabriela Cristea este o prezență fermecătoare, dar și o femeie puternică care și-a construit o carieră solidă. Însă, puțini știu că la baza drumului său către celebritate a stat un om care i-a fost alături încă de la începuturile sale. Bogdan Santea, primul ei iubit, a fost cel care a inspirat-o să exploreze lumea televiziunii și să-și îndrepte pașii către o carieră care avea să devină strălucitoare.

14 apr. 2024, 21:21
Cine este primul iubit al Gabrielei Cristea, bărbatul care a ajutat-o la începutul carierei

Deși zvonurile au circulat că Gabriela Cristea ar fi părăsit casa familială pentru Bogdan Santea, acesta a dezmințit vehement aceste speculații, subliniind că între ei a existat întotdeauna o relație civilizată și respectuoasă. „Gabriela este unul dintre puţinele modele din mass-media românească. Este o fată minunată, o femeie de clasă, cu care am păstrat o relaţie civilizată de-a lungul vremii”, a declarat el cu ani în urmă, conform Libertatea.

În ciuda drumurilor diferite pe care le-au ales, destinul i-a adus pe fiecare pe calea sa. Dacă Gabriela a continuat să-și clădească o carieră de succes în televiziune, Bogdan și-a dedicat talentul și energia în afaceri, punând bazele unei agenții de creație în publicitate, FCB Bucharest.

Însă, povestea de viață a Gabrielei Cristea este una presărată și cu momente de suferință. Dezvăluirile uluitoare despre căsnicia sa cu fostul soț, Marcel Toader, au stârnit numeroase controverse și au dezvăluit o altă fațetă a vieții vedetei. Conform mărturisirilor sale, Gabriela a fost lăsată fără un milion de euro și dată afară din propria casă de către Marcel Toader, într-un moment de conflict și tensiune extremă.

Citește și: Amănuntul despre mama lui Ronald Gavril care o face pe Anamaria Prodan să creadă că pugilistul îi este alesul: ”Eu cred că nimic nu e întâmplător”

„Munceam de luni până sâmbătă… M-am concentrat foarte mult pe carieră și mi-am văzut de cariera mea. Efectiv nu mai puteam. Și i-am zis într-o zi: „Nu mai pot și nu mai duc’! Și atunci a fost scandalul de pe lume pentru că mi-a zis: „Cum să fii obosită și să nu te duci să câștigi atâția bani?’”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul unui podcast.

Astfel, povestea de viață a Gabrielei Cristea este un amestec complex de succese și provocări, de iubiri și dezamăgiri, care îi marchează traseul și o definesc ca ființă umană și profesionistă.

Citește și: Ce legătură este între Oana Roman și tatăl lui Sebastian, tânărul ucis de drogatul Vlad Pascu