De la vila impresionantă de la Izvorani, la apartament cu două camere. Imagini cu actuala locuinţă a lui Irinel Columbeanu FOTO

Dacă în urmă cu ceva timp era unul dintre cei mai înstăriţi oameni de afaceri din România, Irinel Columbeanu a ajuns să rămână fără vila de la Izvorani, fără maşinile de lux şi bunurile de valoare.

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 20:10

Irinel Columbeanu i-a primit pe reporterii de la Vorbeşte lumea în apartamentul în care locuieşte acum şi le-a prezentat cele două camere pe care le are. Fostul afacerist le-a povestit şi cum i s-a schimbat viaţa radical după ce a fost executat silit din cauza datoriilor.

Perioada pe care o trăieşte acum e doar un test, o grea încercare. Aceasta e convingerea lui Columbeanu: „Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța”.

Irinel Columbeanu, care în 2007 ar fi avut o avere estimată la 150 de milioane de euro, spune că, de fapt, niciodată nu l-a interesat acest aspect, dar că sunt multe avantaje care vin odată cu stabilitatea financiară.

„A fost frumos și poate că va mai fi”, a spus el.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în anul 2008 și 7 milioane de euro în anul 2009.

Decăderea lui Irinel Columbeanu

Decăderea lui a început la cinci ani după ce a luat de la o bancă un credit în valoare de 5 milioane şi jumătate de euro. Acest lucru se întâmpla în anul 2007, iar de atunci ratele l-au copleşit şi nu a mai reuşit să le plătească. Executorii i-au tot bătut la uşă, iar în final s-a ajuns la măsura extremă. Afaceristul a rămas fără vila de la Izvorani. După ce banca a câştigat proprietatea în instanţă, Irinel a trebuit să-şi găsească o altă locuinţă.

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate sili”, a spus afaceristul în cadrul unei emisiuni TV.

În urmă cu doi ani, şi-a pierdut fiica

Irinel Columbeanu a avut o viaţă tumultoasă şi pe plan personal. A avut o relaţie cu creatoarea de modă Romaniţa Iovan, apoi cu Ana Lesko, iar cu Monica Gabor s-a căsătorit şi au împreună o fetiţă. În 2011 cei doi au divorţat, iar în acelaşi an magistraţii au decis ca micuţa să rămână cu tatăl ei.

În 2018, însă, Irinuca s-a mutat cu mama ei în America, însă păstrează o relaţie aproapiată în continuare cu tatăl ei. Potrivit unor surse, Irinel îşi vede fiica cam de două ori pe an, iar financiar este susţinut chiar de iubitul fostei soţii, Mr. Pink.