Iris, 80 de ani, vrea să se mărite cu iubitul ei, de 35: „M-am simţit din nou ca o fecioară”

O femeie în vârstă de 80 de ani intenționează să se căsătorească cu tânăr egiptean, cu care trăieşte o adevărată poveste de dragoste. Iris Jones este îndrăgostită lulea de Mohamed Ahmed Irbriham, după ce l-a cunoscut pe Facebook și a călătorit în Egipt pentru a se întâlni cu bărbatul de 35 de ani.

RomaniaTV.net
01 feb. 2020, 14:06

După patru zile de când s-au cunoscut, au vrut să se căsătorească la Cairo, dar nu au avut documentele pregătite.

Iris insistă că Mohamed nu stă cu ea pentru bani și nu caută un pașaport pentru a veni în Marea Britanie. „Dacă se va căsători cu mine pentru averea mea, va fi dezamăgit deoarece trăiesc dintr-o pensie. În Egipt ieșeam la cele mai bune restaurante și împărțeam totul 50/50. El a spus chiar că va semna un contract prenupţial, pentru că el pe mine mă vrea şi nu casa mea. Am petrecut ani buni, făcându-i pe alții fericiți, acum vreau doar să mă mărit cu bărbatul pe care îl iubesc şi vreau s-o fac înainte de a muri„, a declarat  femeia.

Iris, din Weston-super-Mare, Somerset, povestește cum Mohamed a întâmpinat-o când s-au întâlnit pentru prima dată pe aeroportul Cairo, în noiembrie anul trecut, relatează Mirror Online: „Am fost șocată când am văzut cât de înalt este, mi-a dat doar o îmbrățișare uriașă„.

Câteva ore mai târziu, au devenit intimi, spunând că s-a simţit extraordinar: „A fost incredibil. M-am simțit din nou ca o fecioară. Nu a fost ușor, dar a fost foarte iubitor și romantic. Fostul meu soț spunea că sunt rece, când am divorțat acum 40 de ani, dar acum știu că nu sunt„.

Dragostea nu are vârstă și nu cunoaște limite. Eu şi Iris ne-am înțeles bine și am avut aceleaşi sentimente. Nu-mi pasă de părerea nimănui, doar de ceea ce simt eu. Iris este minunată, înțelegătoare și compătimitoare. Avem o mulțime de lucruri în comun. Nu mă interesează banii ei.
Eu lucrez ca inspector de calitate în domeniul materialelor de sudare și am călătorit în multe țări. Nu este corect oamenii să privească totul prin materialism. Dacă o fac, nu au sentimente”, a spus Mohamed.

Iris a cunoscut-o şi pe potenţiala ei soacră, în vârstă de 70 de ani: „Este minunată și bucuroasă că fiul ei a găsit femeia pe care o căuta. Ea a spus că vârsta era doar un număr”.