Ironia sorţii: O americancă a fost împuşcată de fiul ei de 4 ani. Femeia milita pentru portul de armă

O activistă pentru drepturile americanilor de a purta arme de foc a fost împuşcată chiar de către fiul ei de 4 ani, când mergeau împreună cu maşina. Femeia a fost rănită în zona abdominală, dar a scăpat cu viaţă ca prin minune.

10 mart. 2016, 11:13

Jamie Gilt, o americancă din Florida, în vârstă de 31 de ani, a ajuns la spital împuşcată chiar de către fiul ei de 4 ani, care a descărcat accidental o armă şi a rănit-o. Întâmplarea face ca femeia să fi fost şi o aprigă activistă pentru portul de armă în scop de apărare.

Starea femeii împuşcate este stabilă, a informat adjunctul şerifului care a descoperit, patrulând pe şosea, camioneta fremeii parţial ieşită de pe drum. În maşină se afla Jamie Gilt, pe scaunul şoferuilui, iar pe bancheta din spate, fiul ei de 4 ani, al cărui nume nu a fost făcut public. Băiatul nu a fost rănit în acest accident, a precizat cnn.com.

Băiatul „a tras direct în mama lui. Glonţul i-a străpuns spatele şi a ieşit prin partea abdominală, orpindu-se în interiorul maşinii. Era un pistol cu calibrul 45”, a explicat poliţistul Joseph Wells.

Citeşte şi Această femeie i-a ŞOCAT pe poliţişti: ce a putut să facă e INCREDIBIL

Autorităţile statului Florida au informat că femeia poseda arma legal. Pe pagina sa de Fecbook însă, femeia care milita pentru posesia de arme posta cu regularitate părerile pozitive ale altor militanţi pentru portul de armă. Pe una dintre paginile sale pesonale, Jamie Gilt l-a lăudat şi pe băiatul ei: „Chiar şi fiul meu de 4 ani trage la ţintă cu un pistol de 22”.

Potrivit legii, în Florida depozitarea unei arme încărcate într-un loc nepotrivit sau într-unul unde copiii minori au acces constituie un delict.

Deocamdată, autorităţile americane nu au luat o decizie cu privire la acest caz şi aşteaptă ca femeia să îşi revină din starea în care se află.