Ironia sorţii: Un jurnalist care făcea interviu despre un incident armat era să fie ÎMPUŞCAT VIDEO

Un reporter a fost cât pe ce să fie împuşcat, în timp ce se afla în mijlocul unui interviu. În mod ironic, jurnalistul încerca să afle detalii despre mai multe împuşcături care avuseseră loc în zonă.

02 dec. 2014, 07:51
Ironia sorţii: Un jurnalist care făcea interviu despre un incident armat era să fie ÎMPUŞCAT VIDEO

Un incident şocat s-a petrecut într-un oraş din Statele Unite, în oraşul Charleston, unde reporterul de investigaţii era să fie el însuşi victima gloanţelor agresorilor, potrivit România TV.

Citeşte şi Moartea unui tânăr negru la Ferguson: Poliţistul scapă de urmărirea penală

Puţin a lipsit să fie atins de gloanţe când intervieva o femeie despre un incident armat care avusese loc cu o zi în urmă. În acel moment asupra sa s-au tras mai multe focuri de armă.

„Când am auzit împuşcăturile, am înţepenit, căci ştiam exact ce se întâmplă. Abia atunci când m-am dus în spatele maşinii, mi-am dat seama cât de aproape a fost”, a relatat femeia pe care o intervieva reporterul.

Jurnalistul a văzut apoi mai mulţi oameni care fugeau, dar nu a observat care dintre ei avea o armă. Din fericire, atât reporterul, cât şi femeia pe care o intervieva au scăpat nevătămaţi. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.