Ironii între rivale. Dinamo îi va trimite un tricou al Stelei arbitrului Iulian Dima

Directorul sportiv al FC Dinamo, Claudiu Bobar, a declarat, luni, că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare îi va trimite arbitrului Iulian Dima un tricou al formaţiei Steaua Bucureşti, cu numărul 25 şi cu numele său pe spate. Gluma vine în contextul în care Steaua a fost favorizată de arbitraj în meciul de duminică, de la Galaţi (scor 1-1), fără ajutorul lui Iulian Dima roş-albaştrii riscând să fie învinşi.

09 dec. 2013, 18:43
Ironii între rivale. Dinamo îi va trimite un tricou al Stelei arbitrului Iulian Dima

Probabil că a venit Moşul cu o adresă greşită, probabil că trebuia să ajungă în altă parte, nu la noi. Le urăm la mulţi ani şi arbitrilor şi comisiilor, sunt oameni şi se mai fac greşeli, important este să nu fie făcute cu intenţie. M-am uitat la meci, m-am enervat, dar nu am aruncat cu televizorul pe geam.

Cred că aseară s-a greşit flagrant. Pe Alexandru Deaconu îl cunosc, e un băiat serios şi sunt sigur că va lua măsuri. Îi vom trimte tricoul lui Dima.

Mai glumim, s-a terminat turul şi putem să şi glumim. Nu au de ce să se supere, s-au făcut nişte greşeli”, a spus directorul sportiv Claudiu Bobar, prezent la petrecerea de sfârşit de an a echipei Dinamo, la care a şi fost arătat tricoul respectiv.

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, luni, că Steaua a început să transfere arbitri, făcând referire la centralul Iulian Dima, care, în opinia sa, a avantajat marea rivală la meciul de la Galaţi cu Oţelul, încheiat cu scorul de 1-1, în etapa a X17-a, ultima a turului Ligii I. „Se merge pe al 25-lea titlu, dacă trebuie, trebuie, ce să facem? Eu tot am început să caut jucători pentru partea a doua, dar Steaua a început să transfere arbitri. Să-i dea un tricou şi arbitrului Dima. Să văd ce număr o să-i dea„, a spus Ionuţ Negoiţă.

Vezi şi Steaua pierde teren. A bifat al 4-lea egal consecutiv, în Liga I. Rezultatele şi clasamentul