Ironiile lui Cristian Preda: „Socialiștii care devin de pe o zi pe alta populari de dreapta”

Într-o postare pe blog prilejuită de sentinţa în dosarul prinţului Paul, europarlamentarul PDL, Cristian Preda, trece în revistă o serie de anomalii ale politicii româneşti din zilele noastre.

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 10:19
Ironiile lui Cristian Preda: „Socialiștii care devin de pe o zi pe alta populari de dreapta”

Printre ele, surpriză, Preda enumeră şi „socialiştii care devin de pe o zi pe alta populari de dreapta”, adică partidul din care face parte. În 2005, Partidul Democrat, membru al internaţionalei socialiste, s-a declarat brusc de dreapta şi a intrat în Partidul Popular European.

„Universul politic românesc e populat cu ființe dotate cu identitate incertă. Foști înalți responsabili ai regimului totalitar acuză democrația că e dictatură, de îndată ce ei înșiși ajung în opoziție. Liberalii jură pe socialism. Socialiștii devin de pe o zi pe alta populari de dreapta. Vedetele media sunt mai ascultate decât ministrul de Interne când e vorba de starea de urgență, iar un deputat european e lăudat pentru că, în loc să își asume mandatul la Strasbourg, curăță zăpada. Exemplele pot continua…”, scrie Preda pe blog.