Ironiile lui Cristian Preda: "Socialiștii care devin de pe o zi pe alta populari de dreapta"

Publicat: Miercuri, 15 Februarie 2012 12:19 // Actualizat: Miercuri, 15 Februarie 2012 13:33 // Sursa: RTV.net

Într-o postare pe blog prilejuită de sentinţa în dosarul prinţului Paul, europarlamentarul PDL, Cristian Preda, trece în revistă o serie de anomalii ale politicii româneşti din zilele noastre.

Foto: rtv.net

Printre ele, surpriză, Preda enumeră şi "socialiştii care devin de pe o zi pe alta populari de dreapta", adică partidul din care face parte. În 2005, Partidul Democrat, membru al internaţionalei socialiste, s-a declarat brusc de dreapta şi a intrat în Partidul Popular European.

"Universul politic românesc e populat cu ființe dotate cu identitate incertă. Foști înalți responsabili ai regimului totalitar acuză democrația că e dictatură, de îndată ce ei înșiși ajung în opoziție. Liberalii jură pe socialism. Socialiștii devin de pe o zi pe alta populari de dreapta. Vedetele media sunt mai ascultate decât ministrul de Interne când e vorba de starea de urgență, iar un deputat european e lăudat pentru că, în loc să își asume mandatul la Strasbourg, curăță zăpada. Exemplele pot continua…", scrie Preda pe blog.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristian Preda pdl prinţul Paul socialişti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 feb 15:25
Răspunde | Votează email 0 email
atentie romani!
Cine este M.R.Ungureanu:
De la sefia UTC, in fruntea diplomatiei romanesti, apoi al Serviciului de Informatii Externe, iar acum, in fruntea Guvernului Romaniei. Fost membru supleant al CC al UTC este doctor in istorie. Revolutia l-a prins la conducerea Uniunii Studentilor Comunisti din Romania, zdrobindu-i cariera de partid.
NOUL PREMIER AL ROMANIEI , MIHAI RAZVAN UNGUREANU PROVINE DINTR-O FAMILIE DE EVREI DIN IASI . MAI MULT , MAMA SA ESTE O EVREICA NASCUTA LA BALTI - ORASUL CEL MAI " RUSIFICAT " IN PERIOADA SOVIETICA DIN REP. MOLDOVA.
M.R. UNGUREANU E PORECLIT DE CATRE UNELE SERVICII SPECIALEÂ : " RAZVANEL- MOSSADEL " .
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H