Isabela, o fată iubită de toată lumea, s-a stins tragic după ce s-a înecat cu un covrig. Femeia, care locuia în Genova,a fost înmormântată în orașul său natal, Buzău

Isabela Mihalașcu era o fată iubită de cei toți care au cunoscut-o, dar s-a stins tragic și mult prea devreme, în urma unui accident banal.

24 aug. 2023, 17:06
Isabela, o fată iubită de toată lumea, s-a stins tragic după ce s-a înecat cu un covrig. Femeia, care locuia în Genova,a fost înmormântată în orașul său natal, Buzău
Isabela a murit după ce s-a înecat cu un covrig

Toți cei care au cunoscut-o pe Isabela, unii dintre ei încă de mică, au numai cuvinte de laudă despre ea. Era o fată frumoasă, isteață, elegantă, spirituală și iubitoare. De când era doar o copilă lumea a știut că va avea o viață și o carieră de succes.

Era unica fiică a lui Gheorghe Mihalașcu, profesor și arbitru la Colegiul Național B. P. Hașdeu Buzău, dar și la Liceul cu Program Sportiv, și a Vioricăi Mihalașcu. Isabela a absolvit Hașdeul și Facultatea de Relații Internaționale.

Femeia a progresat din punct de vedere profesional și a ajuns să reprezinte firme cunoscute la nivel european. De 17 ani locuia în Italia, în Genova, de unde posta adesa imagini din locuri superbe, dar și poze cu părinții săi pe care îi iubea enorm și îi răsfăța cu vacanțe de vis.

Citește și: Dan Ionescu, tehnicianul fără de care România îl putea rata pe Gică Hagi, a murit

În acest an, de ziua ei, în ianuarie, Isabela a postat un text despre viața și cariera ei. Ajunsese, prin muncă și pasiune, într-o funcție de top management la o mare firmă de distribuție din Italia – GDO – Grande Distribuzione Organizatta.

„Mulțumesc tuturor celor care au crezut in mine si care astazi mi-au amintit prin cuvinte frumoase faptul ca ar trebui sa sarbatoresc unsprezece ani de prestatii intr-o lume dură, a afacerilor, pe care puține femei reușesc să o înfrunte, și – cu succes, MAREA DISTRIBUTIE ORGANIZATA ITALIA.

Toți anii au trecut pentru mine în mare pasiune pentru un job căruia i-am dedicat până la ultima secundă și care mi-a adus satisfacția de a ști că în afaceri ai nevoie nu numai de forță, dar și de a fi uman ! Proud of me!

Într-o lume dominată de așa-zisa inteligență masculină, mă mulțumesc cu a doua poziție în topul GDO Italia!”, a scris ea.

Citește și: O nouă tragedie pe şosea: Un celebru influencer a murit la doar 23 de ani în urma unui accident. În câteva săptămâni, avea nunta

Tot atunci, Isabela a mai postat un mesaj, cumva îngrijorător, referitor la starea ei de sănătate:

„Ieri am trecut printr-o situație dificilă din punct de vedere al sănătății, astăzi am încercat să-mi revin folosind puterea interioară! Cu cât suntem mai sinceri, cu atât mai bine o am… Cele mai bune urări, dragi prieteni!”

În ziua de 7 augsut, rudele și prietenii de la Buzău au primit vestea cumplită că Isabela nu mai e. Singură în locuința ei din Genova, femeia s-ar fi înecat în timp ce mânca un covrig cu lapte. Asta le-ar fi spus medicii părinților, după autopsie.

Trupul neînsuflețit al Isabelei a fost adus în țară, iar înmormântarea a avut loc în orașul ei natal, fiind condusă pe ultimul drum de cei care au cunoscut-o și au iubit-o enorm.