Isabela, soția lui Daniel Onoriu, anunț alarmant după ce pilotul a fost detubat: ”Nu am vești bune. Am clacat”

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, este cu moralul la pământ după ce pilotul a fost detubat în urmă cu câteva zile și a deschis ochii. Bărbatul se află într-o stare critică.

11 ian. 2022, 11:55
Isabela, soția lui Daniel Onoriu, anunț alarmant după ce pilotul a fost detubat: ”Nu am vești bune. Am clacat”

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu se schimbă dintr-un moment în altul. Rebeca Onoriu, verișoara pilotului, a declarat pentru Antena Stars, în urmă cu câteva zile că starea acestuia este ceva mai bună, însă acum situația s-a agravat din nou.

Daniel Onoriu a fost detubat în urmă cu câteva zile, iar din ultimele informații starea acestuia s-a deteriorat. Isabela Onoriu, soția pilotului, a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că este întru totul copleșită de durere și că a clacat în fața acestei experiențe cumplite.

Veşti triste despre Daniel Onoriu. Anunţul a fost făcut de verişoara pilotului: „Rugăciune multă, atât pot să spun”

Isabela Onoriu speră la o minune, deși organismul pilotului e extrem de slăbit. Daniel Onoriu a fost detubat în urmă cu doar câteva zile și a dechis și ochii.

„Astăzi nu am vești bune despre Daniel. Crede-mă că sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu”, a spus Isabela Onoriu.

Deși familia lui Daniel Onoriu a avut în vedere și varianta transferului într-o altă țară, organismul pilotului este atât de slăbit încât nu ar putea rezista unei asemenea proceduri, fiind într-o stare critică, după cum au declarat medicii.

Daniel Onoriu a fost detubat. Detalii despre starea lui de sănătate: „E încă în stare critică. Situația nu e roz”

Toată familia și cei care îl cunosc speră să-și revină cât mai repede. Daniel Onoriu e încă în stare critică. Medicii îl țin în continuare sub tratament.

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a spus că Daniel Onoriu urmează un tratament recomandat de Adrian Streinu Cercel. Pilotul e sedat în continuare, dar nu mai e intubat.

Care este starea lui Daniel Onoriu. Soţia pilotului, noi declaraţii: „Este tot la Terapie Intensivă”

„El este încă în stare critică. Fratele meu este cel care stă încă de la primele ore ale dimineții de vorbă cu medicii și imediat ce are raportul ni-l transmite și nouă. Situația nu e una roz, însă tragem nădejde în fiecare zi și fiecare zi să fie spre vindecarea lui Daniel. De câteva zile nu mai e intubat, e sedat, el are canulă introdusă, însă i s-a micșorat cantitatea de sedare, dar el e în continuare cu septicemie. Are două abcese de puroi și este în continuare pe antibiotice, tratament indicat de domnul Streinu Cercel cărora îi mulțumesc public, și numărul leucocitelor care cresc și scad de la o zi la alta”, a spus Rebeca Onoriu la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

O variantă ar fi ca pilotul să fie tratat în străinătate, însă nu se știe dacă rezistă la trasfer.

„Sub 38 de zile de la intervenție, astăzi este mai echilibrat față de acum o lună de zile. El a fost grav, foarte grav și cam așa. El în momentul de față beneficiază de un tratament maximal, după câte știm secția de ATI de la noi e cea mai bună din țară, iar acolo e doamna doctor Ioana Grințescu, domnul Vasilescu, plus domnul doctor Beuran”, a mai spus Rebeca Onoriu.